HomeALL MEDIARFI Romania este ascultat in 53 de orase, din aceasta toamna

RFI Romania este ascultat in 53 de orase, din aceasta toamna

Programele de actualitati ale RFI Romania pot fi ascultate, de la 1 octombrie, in 53 de orase din tara, pe frecventele radiourilor locale.
Informatiile difuzate de RFI acopera, in prezent, o audienta de peste 4 milioane de ascultatori.
In total, radiourile partenere difuzeaza peste 22.000 de minute de informatie de la RFI Romania.

Cu aceasta ocazie se vor transmite in toata tara stiri despre ce se intampla in Romania si in lume, RFI avand corespondenti in toate zonele importante de pe glob, iar in programele de stiri se vor surprinde subiecte diversificate, arata un comunicat RFI Romania, remis Ziare.com.

Radiourile locale partenere care retransmit programele de actualitati difuzate de RFI Romania sunt retelele regionale Radio Galaxy (21 de orase) si Radio Transilvania (15 orase), Radio GaGa Tg. Mures, Sovata si Reghin, Radio Arad, Radio Retro Miercurea Ciuc, Radio Campus Buzau, Radio Fix Botosani, Radio Ring Medias, Radio Plus Husi, Radio Orion Fetesti si Cernavoda, Radio M Plus Tg. Neamt si Piatra Neamt, Radio Top 91 Suceava, Radio Nord-Est Iasi si Roman, Radio Baragan Calarasi.

Sursa: RFI

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns