HomeALL MEDIARicky Martin, tatic de gemeni!

Ricky Martin, tatic de gemeni!

Ricky Martin este pentru prima oara tata si, mai mult, a devenit tata de gemeni. Cei doi micuti au fost nascuti de o mama surogat, sunt sanatosi si tot timpul sub supraveherea tatalui.

Numele si locul nasterii nu au fost dezvaluite inca, informeaza people.com. Din acest motiv este posibil ca publicatiile sa se intreaca pentru a prezenta in exclusivitate mai multe date, gemenii fiind deja bebelusi celebri.

Se pare ca superstarul latino este entuziasmat de rolul de tata si doreste sa se bucure de aceasta experienta chiar daca acest lucru presupune sa stea departe de lumina reflectoarelor, relateaza site-ul NME.com.

Astfel, pana la sfarsitul anului, proaspatul tatic isi va dedica timpul gemenilor, au declarat reprezentantii cantaretului.

Ricky s-a implicat in campanii umanitare si a vizitat Cambodia. Cantaretul este de mult timp sustinator al drepturilor copiilor de pretutindeni prin intermediul Fundatiei Ricky Martin.

Si actorul Matt Damon a devenit tata, insa, pentru a doua oara. Sotia sa, Luciana, a nascut o fetita, carora parintii i-au dat numele de Gia Zavala.
Rickey Martin a concertat pentru prima data in Romania in anul 2003 pe scena Festivalului International „Cerbul de Aur” de la Barsov.

Sursa: NME.com

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment

Lasă un răspuns