HomeALL MEDIARihanna, internata de urgenta intr-o clinica elvetiana

Rihanna, internata de urgenta intr-o clinica elvetiana

Cantareata Rihanna a fost spitalizata de urgenta intr-o clinica elvetiana in noaptea de luni spre marti, din cauze care initial nu au fost facute publice, dupa un concert pe care l-a sustinut la Zurich.

Dupa ce a sustinut un concert cu casa inchisa la Zurich, cantareata a parasit Hallenstadion in mare graba, plecand intr-un automobil de culoare neagra, la putin timp dupa miezul noptii, pentru a fi internata la sectia de Urgente a clinicii private Hirslanden.

Alenko Ambroz, directorul de comunicare al clinicii, a declarat pentru cotidianul Blick: „Rihanna a ajuns la sectia de Urgente si accidente. Nu vom da alte detalii”.

Cantareata a parasit spitalul in jurul orei locale 2.55, la peste doua ore si jumatate dupa ce a fost internata, indreptandu-se spre Lyon, unde avea programat urmatorul concert.

Purtatorul de cuvant al starului a declarat ulterior pentru People.com ca „artista are probleme la o coasta si a vrut sa fie sigura ca poate continua turneul fara probleme. Si poate!”.
Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns