HomeDIGITALMarketingRingier România preia în regie de vânzări site-ul Sfatulparintilor.ro

Ringier România preia în regie de vânzări site-ul Sfatulparintilor.ro

Începând cu 1 octombrie, Ringier România va prelua în regie de vânzări site-ul Sfatulparintilor.ro, din categoria familie & copii.

Sfatulparintilor.ro reprezintă o comunitate construită în jurul relaţiei părinte-copil şi se adresează persoanelor orientate spre o educaţie bazată atât pe minte, cât şi pe suflet. Pornind de la motto-ul „informație și inspirație”, echipa Sfatulparintilor.ro oferă informaţii utile pentru părinți, dar şi surse de inspiraţie pentru rezolvarea problemelor de zi cu zi, specifice vieţii de familie.

Comunitatea Sfatulparintilor.ro a crescut şi s-a dezvoltat în jurul site-ului, forumului şi paginii de Facebook cu acelaşi nume. Specialiştii în jurnalism, comunicare, parenting, psihologii şi membrii săi publică zilnic articole pe teme de interes precum: familie, părinţi, copii, viaţă şi stare de bine, informaţii care ajung la utilizatori şi prin intermediul newsletter-ului zilnic dedicat.

 

Din punct de vedere al datelor de trafic şi al profilului audienţei, Sfatulparintilor.ro este accesat de 766.522 utilizatori unici/lună şi înregistrează peste 2,27 mil. afisări, conform datelor furnizate de SATI trafic pentru luna august a.c.

În ceea ce priveşte profilului utilizatorilor*, majoritatea celor care accesează Sfatulparintilor.ro este formată din adulţi cu vârste cuprinse între 25 şi 49 de ani (59%), preponderent femei (64%), având studii medii sau superioare (76%), provenind din mediul urban (72%) şi fiind activi din punct de vedere profesional (56%). În plus, un procent semnificativ al utilizatorilor este responsabil de cumpărăturile curente (70%), 44% dintre utilizatori încadrându-se în categoria ESOMAR AB.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.anton@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns