HomeTELEVIZIUNEEmisiuniRobert Pattinson si Kristen Stewart, despre noul film din seria “Amurg”, la “Lumea Pro Cinema”

Robert Pattinson si Kristen Stewart, despre noul film din seria “Amurg”, la “Lumea Pro Cinema”

Fanii seriei “Saga Amurg” mai au de asteptat pina pe 18 noiembrie – data la care este stabilita premiera mondiala a filmului “Breaking Dawn-Zori de Zi, partea 1” pentru a vedea ultimul capitol al povestii de dragoste dintre Edward si Bella. Insa telespectatorii Pro Cinema pot afla chiar de la vedetele acestei serii detalii despre “Breaking Dawn-Zori de Zi, partea 1”.

Invitatii editiei din 14 august a emisiunii “Lumea Pro Cinema” difuzata de la ora 12:45 vor fi Robert Pattison, Kristin Stewart, Taylor Lautner si Nikki Reid, care vor vorbi despre cele mai interesante momente din noul film – nunta dintre Edward si Bella este unul dintre acestea.

Tot in aceasta editie a emisiunii “Lumea Pro Cinema” telespectatorii vor putea urmari imagini de la premiera din Los Angeles a superproductiei “Capitanul America: Primul Razbunator”, filmul care l-a detronat pe Harry Potter la box-office.

Chris Evans, protagonistul din “Captain America”, va veni cu detalii despre acest film la “Lumea Pro Cinema” si va povesti cum s-a simtit in costumul – prea putin confortabil – al lui Captain America.

Nu numai vedetele acestei superproductii au putut fi vazute pe covorul rosu, ci si Samuel L Jackson si Robert Downey Jr.  – vedetele unui alt film cu supereroi, care va fi lansat anul viitor – “The Avengers”

In aceasta editie a emisiunii “Lumea Pro Cinema” pot fi urmarite si interviuri cu Daniel Craig si Harrison Ford, vedetele westernului SF “Cowboys & extrateresti”, care va avea premiera in Romania pe 26 august.

36 de milioane de dolari a reusit sa stringa acest film doar in primul week-end de la lansare si aceasta datorita in primul rind distributiei de 5 stele, din care mai fac parte si Olivia Wilde si Keith Carradine. Pelicula este regizata de Jon Favreau si produsa de  Steven Spielberg si Ron Howard.Detalii despre „Strumpfii” – varianta cinematografica in 3D  a serialului de animatie care a facut senzatie inclusiv la noi, dar si interviuri cu Steven Spielberg si Andy Serkis despre „Aventurile lui Tintin” pot fi vazute in editia din 14 august a emisiunii „Lumea Pro Cinema”.

 

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

andreea.ciulac@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns