HomeLIFE STYLE''Roblogfest'' premiaza bloggerii la cea de-a patra editie

''Roblogfest'' premiaza bloggerii la cea de-a patra editie

Roblogfest, evenimentul in care bloggerii romani sunt premiati pentru modul in care isi administreaza si prezinta informatiile in spatiul virtual, a ajuns la cea de-a patra editie.

Anul acesta bloggerii vor concura la patru categorii, cu mai multe sectiuni: Personal & Infotainment, Profesional, Comunicare si Microblogging, se arata pe roblogfest.ro.
Printre membrii alesi in juriu se numara director general Mediafax, Cristi Dimitriu, scriitorul Florin Iaru, jurnalistii Catalin Tolontan, Cristi Sutu sau Traian Radu Ungureanu, dar si specialistii in online Victor Kapra, Alin Zainescu si Bogdana Butnar.

Roblogfest este singura competitie nationala care premiaza excelenta din blogosfera – popularitatea, profesionismul sau modul de folosire a mediului din jurul unui blog. Prima editie a avut loc in 2006 din initiativa lui Dragos Novac cu scopul coagularii comunitatii bloggerilor din Romania.

blogger1

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns