HomeALL MEDIARochia de Craciun!

Se stie ca femeile trebuie sa atraga atentia si sa ii farmece pe cei din jur, poate tocmai de aceea femeia are un simt dramatic mai dezvoltat.

Momentele fericite ale vietii sunt si cele in care femeia trebuie sa straluceasca… de zeci de ani, de sarbatori,  femeile stiu ca trebuie sa le ofere celor dragi un spectacol al seninatatii surazatoare si fericite. Outfit-ul are un rol magic in acest caz.


Craciunul si revelionul sunt momente in care toata lumea este de acord ca femeile trebuie sa se imbrace frumos, elegant si cu stil.

Rochia de Craciun poate fi vaporoasa, stralucitoare, transparenta, asa cum o cer tendintele sau ar putea fi rochia de anul trecut care a fost modificata in ultima clipa ieftin si benefic. In ceea ce ne priveste pe noi, ne-am gandit sa va sugeram cateva tinute potrivite pentru aceste evenimente.

Model: Bianca Petrache

Fotografii: Iris Photography

Styling: Madalina Vlad

Machiaj si coafura: Ioana Marin

Locatie: Villa Rodizio

1)Rochie Vintage 450 ron, Corset si palarie Cristina Zegrea– pret la cerere, Bijuterii Roxandy, Manusi -Haine si accesorii tari.

2) Rochie Cristina Zegrea– pret la cerere, Accesoriu pentru par- Sofia Lopez, Perle Roxandy

3) Cardigan Cristina Zegrea- pret la cerere, fusta Cristina Zegrea- 120 ron, Colier perle si quartz fumuriu Roxandy- 595 ron, Pantofi – Flavia Stoian Brand.

Apreciaza, comenteaza propunerile noastre. Spune care este stilul tau! Trimite-ne fotografii cu outfit-ul tau pentru sarbatori, iar noi te premiem.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments
  • Depinde si in ce local mergi, la partea asta e mai greu…sa alegi o tinuta care sa se potriveasca acelui local sau eveniment.

Lasă un răspuns