HomeALL MEDIARodica Culcer infirmă declaraţia lui Turcescu, potrivit căreia, Culcer va fi numit PDG la TVR

Rodica Culcer infirmă declaraţia lui Turcescu, potrivit căreia, Culcer va fi numit PDG la TVR

Declaratia facuta miercuri de Robert Turcescu potrivit careia, Rodica Culcer va fi numita Presedinte Director General a Televiziunii Romane este infirmata de aceasta!

„Nu mi s-a facut nicio propunere in acest sens si nu am exprimat niciodata intentia de a ocupa acest post, nici in cadru privat si nici in cadru oficial. Eu nu stiu de unde isi ia aceste informatii domnul Turcescu, dar nu cred ca sursele lui sunt ‘beton’ „, a declarat Rodica Culcer pentru Ziare.com.

Intr-un interviu publicat miercuri de Academia Catavencu, Robert Turcescu sustinea ca „noul presedinte-director general al TVR va fi Rodica Culcer”.

In prezent, Rodica Culcer este director al Directiei Emisiuni Informative si Sport din TVR.

In august 2005, Rodica Culcer a castigat concursul pentru postul de director al Directiei de Stiri al postului public de televiziune, TVR, propunandu-si ca obiectiv relansarea stirilor TVR.

In octombrie 2008 Consiliul de Administratie al TVR condus de Alexandru Sassu i-a eliminat toate atributiile editoriale, dupa ce pe post a fost difuzata caseta „Palinca si Caltabosii”, moment incheiat prin demisia ministrului Agriculturii, Decebal Traian Remes.

Rodica Culcer publica saptamanal articole in presa scrisa, in publicatii cum ar fi: Revista 22 Formula AS si Evenimentul zilei si ocazional in Lettre Internationale si Opinia studenteasca. Este membra a Grupului pentru Dialog Social si,din iuni 2009, membra in Consiliul de Administratie al GDS.

Foto: Realitatea.net

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
  • esti cea mai mare profitoare care a existat .Ti-a mers bine in toate regimurile,Imi provoci o sila imensa cind aud cum te cacai atunci cind vorbesri.invata sa vorbesti tradatoareo.

Lasă un răspuns