HomeLIFE STYLE''România Alegea'' la Kanal D Preşedintele ţării. Primul invitat Traian Băsescu

''România Alegea'' la Kanal D Preşedintele ţării. Primul invitat Traian Băsescu

Din lipsa de audienta postul turcesc a trecut pe politica. Acum in prag de alegeri prezidentile, oamenii sunt interesati de politica si asa audineta creste. Kanal D mizeaza pe 8 editii moderate de jurnalista Sanda Nicola.

Primul invitat a fost presedintele Traian Basescu apoi urmeaza  miercurea si joia de la ora 13.00 fiecare candidat la presedentia Romaniei.
„Este o emisiune importantă pentru că este pentru prima oară când Traian Băsescu apare, într-o dezbatere, în postura de candidat la preşedinţie şi nu ca preşedinte. Această postură îl eliberează de anumite constrângeri pe care le avea în calitate de şef al statului. Chiar dacă va fi o emisiune axată pe teme sociale, eu mi-aş dori să văd un Traian Băsescu mai războinic şi mai liber în exprimare”, a spus Mircea Marian, editorialist EVZ, care se va afla alături de Sanda Nicola la ediţia de azi.

Pe rând, toţi cei incluşi în cursa electorală vor fi prezenţi în studioul “România alege” de la Kanal D, unde vor dezbate problemele cu care se confruntă România în acest moment şi vor prezenta soluţiile lor, în calitate de potenţiali preşedinţi ai României. Alături de moderatorul celor opt dezbateri, se va afla, la fiecare emisiune, şi câte un jurnalist de la „Evenimentul zilei”.

„Încercarea mea este de a conduce discuţia spre problemele reale ale acestei ţări şi nu către agenda pe care candidaţii doresc să o impună. Românii nu se regăsesc în conflictele politicienilor, în zarva fără fond, ci în problemele din spitale, şcoli, sau în greutăţile pe care le întâmpină micii întreprinzători”, spune Sanda Nicola.

„M-a onorat propunerea”

Sanda Nicola a debutat în presă în 1995 şi a lucrat ca reporter, corespondent şi prezentator pentru mai multe televiziuni româneşti până în 2007, când s-a hotărât să practice jurnalismul independent. Are colaborări cu France 24, în calitate de corespondent, Al-Jazeera English, TSR (Television Suisse Romande), Channel 4 sau Europarl TV. Absolventă de sociologie la The Open University din Marea Britanie, jurnalista s-a implicat activ în Campania de Informare asupra cancerului de col uterin în urma unei experienţe proprii care a făcut-o să-şi regândească priorităţile.

”În urma problemelor de sănătate pe care le-am descoperit acum trei ani am decis să mă liniştesc o perioadă, să studiez şi să îmi schimb stilul de viaţă. Apariţiile mele publice s-au rezumat la încercarea de a convinge femeile să meargă să facă un test Papanicolau şi să se vaccineze, lucruri pe care le consider foarte importante”.

Cât despre o posibilă colaborare cu Kanal D, după terminarea celor opt ediţii ale talk-show-ului, Sanda Nicola a spus: „M-a onorat această propunere dar nu intenţionez să mă implic din nou cu normă întreagă în presă. Sunt jurnalist independent pentru mass-media interna ţională, iar între timp îmi continui stu diile academice. Colaborarea vizează deocamdată aceste opt ediţii şi, eventual, turul doi al alegerilor prezidenţiale”.

Voteaza-ti si tu presedintele ! click aici

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns