HomeTELEVIZIUNEEmisiuniRomânia are primul TOP CHEF: Giovanni Piselli

România are primul TOP CHEF: Giovanni Piselli

Giovanni Piselli a câștigat sâmbătă seară primul sezon al celui mai tăios show culinar din România, difuzat de Antena 1. La finalul a 13 săptămâni în care concurenții au gătit la foc continuu, juriul a decis ca premiul în valoare de 50.000 de euro să meargă la Giovanni Piselli care devine astfel primul TOP CHEF al României.

Câștigătorul este un bucătar italian, în vârstă de 28 ani,  stabilit în Brașov din 2008 și care a crescut cu microbul bucătăriei în sânge. Când vorbește despre “acasă” Giovanni Piselli se referă la România: “M-am plictisit de Italia. M-am obișnuit aici. Îmi place liniștea și aerul curat de la Brașov. Am ajuns la nivelul în care când sunt în Italia abia aștept să mă întorc acasă în România”.

Giovanni Piselli a venit la Top Chef pentru că a vrut să-și demonstreze că poate fi cel mai bun chef și pentru că și-a dorit să cunoască și alți colegi de breaslă și să descopere alte mentalități în bucătărie. Emisiunea a fost una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-a trăit: “Mi-au plăcut oamenii cu care m-am întâlnit, de la echipă până la bucătari, probele și toată atfmosfera de pe platourile de filmare” a adăugat Giovanni.

 

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns