HomeLIFE STYLE''România are talent" cel mai nou show OTV, debuteză in aceasă seară

''România are talent" cel mai nou show OTV, debuteză in aceasă seară

Cum postul OTV este in pana de audienta, Dan Diaconescu incearca sa mai aduca un punct de rating cu noul show „Romania are talent” ce va fi difuzat in aceasta seara !

Emisiunea incearca sa promoveze tinere talente, oameni obisnuiti care vor sa se afirme intr-un show exceptional spun cei de la OTV. Sloganul emisiunii: “Facem vedete din oameni obisnuiti”

In fiecare editie, vor intra in concurs cate 10 aspiranti la o cariera muzicala de succes. Prestatiile lor artistice vor fi jurizate de cantareata Stela Enache, cantautorul Mihai Alexandru si managerul artistic Lucian Ionescu. Concurentii vor putea interpreta live, cu band sau cu negativ, piese cunoscute, atat romanesti, cat si internationale.

In urma votului juriului, din cei 10 concurenti, unul singur se va califica, din fiecare editie, pentru Marea Finala din 26 decembrie.

Castigatorul Marii Finale va primi un automobil Skoda si un album muzical propriu (inregistrari in studio, productie si lansare).

Gazdele emisiunii vor fi Monica Andrei si Cornel Moraru.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns