HomeALL MEDIARomânia comparată cu Turcia în scandalul cu reportajul difuzat de Sky News despre traficul de arme!

România comparată cu Turcia în scandalul cu reportajul difuzat de Sky News despre traficul de arme!

Un consultant critică, pe site-ul conservativehome.com, regimul „autoritar” din România care „încalcă libertatea presei” şi din cauza căruia jurnalistul Sky News Stuart Ramsay sau patronul România Liberă Dan Adamescu ar fi fost acuzaţi pe nedrept, susţinând că ţara „seamănă cu Turcia lui Erdogan”, informeaza Mediafax

 

În articolul intitulat „Mandatul European de Arestare le dă putere tiranilor din România. Premierul ar trebui să renunţe la el”, consultantul în afaceri publice Damien Phillips susţine că problema cu care se confruntă Stuart Ramsay, realizatorul reportajului despre presupusul trafic ilegal cu arme de foc din România, are la bază politicile sistemului „autoritar” din ţară care seamănă cu regimul lui Ceauşescu şi care suprimă criticile aduse Adminstraţiei de către presă. Phillips solicită premierului britanic Theresa May să retragă ţara din sistemul mandatului european de arestare.

 

„Theresa May a promis ţării în 2014 că problemele în ceea ce priveşte mandatul european de arestare au fost rezolvate şi că va lupta pentru ca Marea Britanie să facă parte din nou din sistem. România este doar un exemplu despre cum acest sistem nu doar că eşuează în a susţine statul de drept, ci şi ajută regimurile autoritare să suprime criticile”, începe acesta articolul.

Consultantul critică Administraţia din România, susţinând că aceasta exercită un control asupra instituţiilor mass-media din ţară.

Stuart Ramsay - Sky News Headshot

Stuart Ramsay – Sky News Headshot

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns