Connect with us

ALL MEDIA

România prinde culoare la TVR 3

Published

on

România prinde culoare! este programul care va lansa, duminică, grila de toamnă a TVR 3, singurul canal naţional cu tematică regională. România prinde culoare! este o emisiune – maraton, cu o temă pornită de la ideea că TVR 3 va colora întreaga ţară prin programele sale. România prinde culoare! se difuzează de această dată  în direct de la Timişoara, duminică, 24 octombrie, între orele 14.00 şi 17.00  şi este una de tip multiplex. Din studioul timişorean se dă legătura în celelalte regionale: Bucuresti, Iaşi, Craiova, Cluj, Târgu Mures.

VEZI IN DIRECT PARADA DE ZIUA NATIONALA A ROMANIEI! 

LA MULTI ANI ROMANIA!!!

Fiecare studio teritorial îşi va prezenta noile emisiuni ale TVR 3, precum si vedetele acestora. Printre ei, în calitate de invitat, Cristian Tabără va anunţa din platoul bucureştean lista cu filmele care vor putea fi urmărite pe TVR 3. Pentru timişoreni şi pentru toţi românii care sunt duminică în oraşul de pe Bega, pe un ecran pozitionat în Piata Operei se va transmite întregul program  TVR3.

“Aşteptăm telespectatorii pe TVR3 pentru că, de aici, România va prinde culoare, din Timişoara în toată ţara: Banat, Ardeal, Moldova, Muntenia, Oltenia. Închidem strada Pestalozzi, un bulevard cu patru benzi, pe care se află sediul TVR Timişoara, ieşim în stradă şi o colorăm. Dăm culoarea mai departe şi ajungem în fiecare studio regional al TVR 3!

Printre invitaţii noştri, soliştii Dumitru Fărcaş, Tiberiu Ceia, Felicia Stoian dau startul muzicii populare, iar toată echipa TVR Timişoara, împreună cu colegii mei producători, Florin Mihoc si Dan Ratiu colorează România.”,  spune producătorul ediţiei speciale România prinde culoare! , Dite Dinesz.

Florin Mihoc va introduce programul de la Timişoara, care include mai multe manifestări desfăşurate în Piata Operei. În  platou se anunţă emisiunile principale ale TVR 3, difuzate de studioul timişorean: moderatoarea emisiunii Regional Caffe Veronica Mihoc îşi va crea în faţa decorului propriu un fragment din emisiune; Cosmin Ţinta, prezentatorul emisiunii  Prim plan regional, va dezvălui numele invitaţilor din prima ediţie; Adriana Rusu, moderatoarea de la Motor in doi timpi, va avea în platou primul  jurnalist.

Moderatorii emisiunii Vocea populară şi cei cinci candidati (care vor concura pentru judetul Caras Severin) vor cânta cu moderatoarea Doriana Talpes; Roxana Morun are ceaiuri violet si plicute de zahar violet pe care le recomanda împreuna cu Virginia Faur, medic naturist din Lugoj, apoi se va desfăşura concertul trupei „Persona”.

TVR Cluj colorează Casa de Cultură a Studenţilor, iar în platou, prezentatorul Sergiu Vitalian Vaida dă tonul muzicii populare, împreună cu solistul Dumitru Fărcaş, acompaniaţi de un grup folcloric de copii. Moderatorii Irina Gaspar şi Dorin Mesaroş (alias Dodo), cu ajutorul unor alpinişti utilitari, vor desfăşura un banner violet, cu sigla TVR 3 pe faţada Casei de Cultură a Studenţilor. Ei vor vorbi despre programele TVR Cluj,  în timp ce sunt ancoraţi în corzi şi, dacă reuşesc, vor face coborâre pe corzi.

Producătorii transmisiunii TVR 3 au ales Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca pentru că este un loc – simbol în special pentru comunitatea studenţească şi, în general, pentru populaţia tânără a oraşului. În plus, locaţia conferă avantajul vizibilităţii evenimentului de către trecători. În paralel, câţiva artişti plastici desenează graffiti tematic, cu putin violet.

La TVR Craiova, culoarea TVR 3 ajunge în mijlocul celor care participă la zilele oraşului, iar moderatorii Dana Păun şi Robert Ungureanu vorbesc despre prima editie a emisiunii Regionalia, care se va difuza luni, 25 octombrie. Moderatorii vor anunţa tema zilei de luni, legată chiar de Zilele Craiovei, cu un invitat permanent Mihai Fifor, director Muzeul Oltenia. Studioul TVR 3 din Craiova o va avea ca invitată specială pe Mariana Ionescu Căpitanescu.

TVR Bucureşti, prin intermediul coodonatorului canalului TVR 3, Răzvan Bucuroiu, prezintă  moderatorii şi noile  emisiuni din grilă, dar şi noul imn. Invitatul special, Cristian Tabără, va vorbi despre filmele regionale din grila de toamnă a postului. Realizatoarea şi moderatoarea Emilia Nicolaescu de Regional café va prezenta una dintre rubricile Prim planului regional, numită “Ca la mama acasa” si, pentru că vrea să le facă o surpriză colegilor, îi serveşte cu prăjiturele violet, invită în platou şi un barman, care va face cocktailuri tot de culoare violet.

Irninis Miricioiu va vorbi despre noua emisiune Memoria locului, cu varianta din studioul Bucureşti, care se va numi Din arhiva TVR. Moderatoarea Mihaela Crăciun va prezenta temele care vor fi abordate în noua emisiune Prim plan regional. Moderatoarea din Capitală a emisiunii Vocea populară, Ema Pendiuc, aduce în platou un interpret lansat de TVR, care va cânta, însoţit de un ansamblu de dansatori. Se vor prezenta şi cele două  formate speciale Cine-i sefu’? si Rialiti Şoc, iar moderatoarea Eda Marcus va anunţa ce vor putea urmări telespectatorii TVR 3 în noua producţie TVR 3, Regional Rock.

TVR Iaşi va transmite imagini direct din atelierul de creatie în violet, cu moderatorii care trimit şi ei culoare, gazda fiind Horia Gumeni, prezentatorul emisiunii Regional Cafe. Carmen Târnoveanu, moderatoarea emisiunii Vocea populară va vorbi despre prima ediţie a acestei emisiuni noi, ce se va difuza de la Iaşi luni, 25 octombrie, de la ora 20.00. Printre invitaţii transmisiunii TVR 3 de la Iaşi se va afla şi solista de muzică populară, Margareta Clipa, iar trupa SKY va dansa  într-un decor complet violet, în “Sala pasilor pierduţi” a  Universitatii Alexandru Ioan Cuza.

Horia Gumeni va introduce momentul evocării aniversării a 150 de ani de la înfiinţarea primei Universităţi din România. Va urma un dialog neconvenţional în Turnul Universităţii, cu realizatorii ieşeni ai emisiunilor TVR 3 Regionalia, Motorul  in doi timpi si Senator de drept local: George Onofrei, Dan Trofin si Andrei Trofor.

Şi din studioul TVR 3 din Târgu Mureş, moderatorii vor intra în jocul colorării României. Se vor anunţa şi de aici prezentatorii şi detaliile noilor emisiuni, artiştii vor transpune ideile lor legate de tema lansării culorii violet  în toată ţara. La final, din platoul TVR  din Bucureşti se taie tortul violet al TVR 3, care are  forma hărţii României.

Lasa un comentariu aici!

Pentru orice fel de informații ma puteți contacta pe e-mail! Nu ratati, duminica seara prima semfinala Eurovision Romania, pe TVR 1!

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

ALL MEDIA

Programe TVR, difuzate de un post tv fără acordul televiziunii publice

Published

on

Televiziunea Română a constatat faptul că Cinemaraton difuzează producţii TVR fără acordul postului public, încălcând legislaţia în domeniu. De asemenea, grila de programe a postului Cinemaraton este alcătuită în mod preponderent din producţii ale postului public de televiziune, în condiţiile în care Televiziunea Română nu a primit o solicitare în acest sens.

 

Printre producţiile difuzate fără acordul TVR se numără: „Memorialul Durerii – Mişcările studenţeşti din 1956”, realizator Lucia Hossu Longin; „Memorialul Bucureştilor (2) – Biserica Ienei”, realizator Lucia Hossu Longin; „Memorialul Durerii – Canalul Morţii”, realizator Lucia Hossu Longin; „Memorialul Durerii – Mircea Dinescu”, realizator Lucia Hossu Longin; „Reconstituiri – Ministerul Adevărului”, realizator Lucia Hossu Longin, scenariul Dan Necşulea sau „Tandreţea Lăcustelor”, regia Dan Necşulea.

 

Prin această situaţie, Cinemaraton încalcă prevederi din Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare precum şi din Decizia CNA nr. 220/2011 privind Codul de reglementare a conţinutului audiovizual.

În aceste condiţii, Televiziunea Română a transmis o notificare prin care interzice Cinemaraton să mai utilizeze fără acord, înregistrările SRTv, în caz contrar rezervându-şi dreptul de a de a sesiza organele jurisdicţionale.

De asemenea, TVR  a semnalat Consiliului Naţional al Adudiovizualului această situaţie pentru ca forul, în calitate de garant al interesului public si de unica autoritate de reglementare în domeniul programelor audiovizuale,  să dispună măsurile pentru intrarea în legalitate a postului menţionat.

 

 

  • În conformitate cu prevederile art.13 alin. (1) lit. a) şi f), art 1063 alin. (1) lit a), f) şi  g),  precum şi art. 113 lit. b), e) şi i) din Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare, SRTv în calitate de titular de drepturi de autor, producător de înregistrări audiovizuale şi organism de televiziune, are dreptul exclusiv de a autoriza sau interzice utilizarea producţiilor proprii, inclusiv prin reproducere, radiodifuzare şi punere la dispoziţia publicului pe Internet.

 

** În situaţia utilizării producţiilor SRTV (preluate de la foşti angajaţi sau din alte surse) în vederea includerii în emisiuni de televiziune, există obligaţia legală privind  obţinerea acordului SRTv în calitate de titular de drepturi.  Difuzarea unei înregistrări audiovizuale produse de TVR, în tot sau în parte, fără acord, cu înlăturarea siglei producătorului, poate întruni elementele constitutive ale următoarelor infracţiuni prevăzute de Legea nr.8/1996, radiodifuzarea operelor sau a produselor purtătoare de drepturi conexe, fără consimţământul producătorului, faptă pentru care legea prevede  închisoare de la o lună la un an sau amendă (art 140 alin. (1) lit c).

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

In grila Kanal D revine show-ul „Bravo ai stil! All Stars”. Iata care sunt concurentele!

Published

on

Cele mai valoroase competitioare din primele trei sezoane „Bravo, ai stil!” se pregatesc de participarea in show-ul devenit fenomen

 

„Bravo, ai stil! All Stars” aduce cea mai intensa si spectaculoasa competitie de stil la un alt nivel, aruncand in lupta cele mai pregatite concurente din sezoanele precedente ale sow-ului . Frumoase, hotarate, curajoase in alegerea tinutelor si deja trecute prin „sita” intransigenta a juratilor si a publicului, 11 fete dintre cele mai stilate se vor lupta din nou pentru marele premiu de 100.000 de lei.

Telespectatorii vor avea ocazia sa le reintalneasca si sa le voteze pe Silvia, Alina, Andreea, Larisa (concurente in primul sezon), Marisa, Denisa, Otilia, Irina (concurente din cel de-al doilea sezon), Iuliana, Emiliana si Beatrice (participante in cel de-al treilea sezon „Bravo, ai stil!”).

 

Exigenta va fi maxima la „Bravo, ai stil! All Stars”, asteptarile din partea juratilor, uriase. Fetele au castigat deja experienta, sunt obisnuite si cu lumina reflectoarelor si cu cele mai aspre critici membrilor Juriului, pot evita cu mai multa usurinta eventuale capcane ale contracandidatelor in lupta pentru marele premiu. Editiile precedente „Bravo, ai stil!” au constituit pentru aceste tinere o adevarata scoala, o perioada a formarii in mai multe sensuri, pentru ca dincolo de deprinderea abilitatii in a-si alege tinutele, acestea  au invatat sa se cunoasca mai bine, si-au rafinat reactiile si au castigat de partea lor un public numeros, extrem de fidel.

Cum se vor descurca, de aceasta data, cele mai puternice concurente de pana acum, veti putea urmari in „Bravo, ai stil! All Stars”, din 22 ianuarie.

 

Emisiunea va fi difuzata in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16:30, la Kanal D. Prima Gala „Bravo, ai stil! All Stars” va putea fi urmarita sambata, 27 ianuarie, imediat dupa „Exatlon”.

 

Foto Credit: KANAL D

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Operatorul de cablu UPC a introdus postul de televiziune Minimax HU

Published

on

UPC România a introdus în grila sa de programe postul Minimax, varianta în limba maghiara. Deoarece Minimax este un canal de televiziune atât de îndrăgit de micii telespectatori, de la începutul acestui an, feed-ul unguresc al postului este disponibil abonaților la pachetul Panonia de la UPC, fiind accesibil și locuitorilor din zonele vorbitoare de maghiară din România.

 

Introducerea feed-ul unguresc al postului Minimax în grila UPC aduce un plus de calitate și divertisment și prin prezența în program a noilor seriale marca DreamWorks (difuzate și pe Minimax România), achițizii recente de amploare în portofoliul postului de televiziune pentru copii. În plus, Minimax Ungaria difuzează filme animate, serialul producție proprie „Little Marron Club” (care combină animația și live-action- ul, pentru a spune o poveste plină de muzică și prietenie) și „Masha and the Bear” (populara serie animată rusească inspirată de poveștile pentru copii despre micuța Masha și ursul care o salvează de fiecare dată când dă de greu).

 

Minimax HU este disponibil la numărul 790 din EPG.

 

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Trending