Connect with us

ALL MEDIA

România prinde culoare la TVR 3

Published

on

 

România prinde culoare! este programul care va lansa, duminică, grila de toamnă a TVR 3, singurul canal naţional cu tematică regională. România prinde culoare! este o emisiune – maraton, cu o temă pornită de la ideea că TVR 3 va colora întreaga ţară prin programele sale. România prinde culoare! se difuzează de această dată  în direct de la Timişoara, duminică, 24 octombrie, între orele 14.00 şi 17.00  şi este una de tip multiplex. Din studioul timişorean se dă legătura în celelalte regionale: Bucuresti, Iaşi, Craiova, Cluj, Târgu Mures.

VEZI IN DIRECT PARADA DE ZIUA NATIONALA A ROMANIEI! 

LA MULTI ANI ROMANIA!!!

Fiecare studio teritorial îşi va prezenta noile emisiuni ale TVR 3, precum si vedetele acestora. Printre ei, în calitate de invitat, Cristian Tabără va anunţa din platoul bucureştean lista cu filmele care vor putea fi urmărite pe TVR 3. Pentru timişoreni şi pentru toţi românii care sunt duminică în oraşul de pe Bega, pe un ecran pozitionat în Piata Operei se va transmite întregul program  TVR3.

“Aşteptăm telespectatorii pe TVR3 pentru că, de aici, România va prinde culoare, din Timişoara în toată ţara: Banat, Ardeal, Moldova, Muntenia, Oltenia. Închidem strada Pestalozzi, un bulevard cu patru benzi, pe care se află sediul TVR Timişoara, ieşim în stradă şi o colorăm. Dăm culoarea mai departe şi ajungem în fiecare studio regional al TVR 3!

Printre invitaţii noştri, soliştii Dumitru Fărcaş, Tiberiu Ceia, Felicia Stoian dau startul muzicii populare, iar toată echipa TVR Timişoara, împreună cu colegii mei producători, Florin Mihoc si Dan Ratiu colorează România.”,  spune producătorul ediţiei speciale România prinde culoare! , Dite Dinesz.

Florin Mihoc va introduce programul de la Timişoara, care include mai multe manifestări desfăşurate în Piata Operei. În  platou se anunţă emisiunile principale ale TVR 3, difuzate de studioul timişorean: moderatoarea emisiunii Regional Caffe Veronica Mihoc îşi va crea în faţa decorului propriu un fragment din emisiune; Cosmin Ţinta, prezentatorul emisiunii  Prim plan regional, va dezvălui numele invitaţilor din prima ediţie; Adriana Rusu, moderatoarea de la Motor in doi timpi, va avea în platou primul  jurnalist.

Moderatorii emisiunii Vocea populară şi cei cinci candidati (care vor concura pentru judetul Caras Severin) vor cânta cu moderatoarea Doriana Talpes; Roxana Morun are ceaiuri violet si plicute de zahar violet pe care le recomanda împreuna cu Virginia Faur, medic naturist din Lugoj, apoi se va desfăşura concertul trupei „Persona”.

TVR Cluj colorează Casa de Cultură a Studenţilor, iar în platou, prezentatorul Sergiu Vitalian Vaida dă tonul muzicii populare, împreună cu solistul Dumitru Fărcaş, acompaniaţi de un grup folcloric de copii. Moderatorii Irina Gaspar şi Dorin Mesaroş (alias Dodo), cu ajutorul unor alpinişti utilitari, vor desfăşura un banner violet, cu sigla TVR 3 pe faţada Casei de Cultură a Studenţilor. Ei vor vorbi despre programele TVR Cluj,  în timp ce sunt ancoraţi în corzi şi, dacă reuşesc, vor face coborâre pe corzi.

Producătorii transmisiunii TVR 3 au ales Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca pentru că este un loc – simbol în special pentru comunitatea studenţească şi, în general, pentru populaţia tânără a oraşului. În plus, locaţia conferă avantajul vizibilităţii evenimentului de către trecători. În paralel, câţiva artişti plastici desenează graffiti tematic, cu putin violet.

La TVR Craiova, culoarea TVR 3 ajunge în mijlocul celor care participă la zilele oraşului, iar moderatorii Dana Păun şi Robert Ungureanu vorbesc despre prima editie a emisiunii Regionalia, care se va difuza luni, 25 octombrie. Moderatorii vor anunţa tema zilei de luni, legată chiar de Zilele Craiovei, cu un invitat permanent Mihai Fifor, director Muzeul Oltenia. Studioul TVR 3 din Craiova o va avea ca invitată specială pe Mariana Ionescu Căpitanescu.

TVR Bucureşti, prin intermediul coodonatorului canalului TVR 3, Răzvan Bucuroiu, prezintă  moderatorii şi noile  emisiuni din grilă, dar şi noul imn. Invitatul special, Cristian Tabără, va vorbi despre filmele regionale din grila de toamnă a postului. Realizatoarea şi moderatoarea Emilia Nicolaescu de Regional café va prezenta una dintre rubricile Prim planului regional, numită “Ca la mama acasa” si, pentru că vrea să le facă o surpriză colegilor, îi serveşte cu prăjiturele violet, invită în platou şi un barman, care va face cocktailuri tot de culoare violet.

Irninis Miricioiu va vorbi despre noua emisiune Memoria locului, cu varianta din studioul Bucureşti, care se va numi Din arhiva TVR. Moderatoarea Mihaela Crăciun va prezenta temele care vor fi abordate în noua emisiune Prim plan regional. Moderatoarea din Capitală a emisiunii Vocea populară, Ema Pendiuc, aduce în platou un interpret lansat de TVR, care va cânta, însoţit de un ansamblu de dansatori. Se vor prezenta şi cele două  formate speciale Cine-i sefu’? si Rialiti Şoc, iar moderatoarea Eda Marcus va anunţa ce vor putea urmări telespectatorii TVR 3 în noua producţie TVR 3, Regional Rock.

TVR Iaşi va transmite imagini direct din atelierul de creatie în violet, cu moderatorii care trimit şi ei culoare, gazda fiind Horia Gumeni, prezentatorul emisiunii Regional Cafe. Carmen Târnoveanu, moderatoarea emisiunii Vocea populară va vorbi despre prima ediţie a acestei emisiuni noi, ce se va difuza de la Iaşi luni, 25 octombrie, de la ora 20.00. Printre invitaţii transmisiunii TVR 3 de la Iaşi se va afla şi solista de muzică populară, Margareta Clipa, iar trupa SKY va dansa  într-un decor complet violet, în “Sala pasilor pierduţi” a  Universitatii Alexandru Ioan Cuza.

Horia Gumeni va introduce momentul evocării aniversării a 150 de ani de la înfiinţarea primei Universităţi din România. Va urma un dialog neconvenţional în Turnul Universităţii, cu realizatorii ieşeni ai emisiunilor TVR 3 Regionalia, Motorul  in doi timpi si Senator de drept local: George Onofrei, Dan Trofin si Andrei Trofor.

Şi din studioul TVR 3 din Târgu Mureş, moderatorii vor intra în jocul colorării României. Se vor anunţa şi de aici prezentatorii şi detaliile noilor emisiuni, artiştii vor transpune ideile lor legate de tema lansării culorii violet  în toată ţara. La final, din platoul TVR  din Bucureşti se taie tortul violet al TVR 3, care are  forma hărţii României.

Lasa un comentariu aici!

Pentru orice fel de informații ma puteți contacta pe e-mail! La 1 februarie dam startul primei etape de votare la Premiile RADAR DE MEDIA 2018!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Radio

Măruță revine la ”prima iubire”, radioul, ca prezentator al matinalului ProFM, ”Dimineața blană”

Published

on

Foto Credit: PRO FM
 

Matinalii Sebastian Coțofană, Radu Țibulcă și Ramona Dumitrescu vor pleca în misiune la Bonțida, la Electric Castle, și ”îi cedează” lui Cătălin Măruță butoanele matinalului ProFM,”Dimineața Blană”, în zilele de 18, 19 și 20 iulie, de la 7.00 la 10.00.

După cum Măruță însuși a povestit, la 25 de ani de ProFM, că și-a dorit mereu să se întoarcă la prima dragoste, radioul, iată că visul împărtășit a devenit vis implinit. Cătălin se întorce în studioul radio, la ProFM!

El o va avea alături pe DJ-ița ProFM  Mădălina Vintilă și împreună vor duce mai departe momentele preferate ale ascultătorilor ProFM: vor învârti Roata Vacantzatziki, trimițând fanii norocoși direct în Grecia (Corfu, Thasos, Zakynthos, Halkidiki), vor da invitații la film și vor oferi vinuri speciale. Tot în studioul ProFM vor veni și ”Noaptea Târziu”, Liviu Teodorescu, Speak și Raluca. După toate semnalele, se anunță trei zile cu surprize foarte plăcute la ProFM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Competiția de fotografie Next Image va avea loc în Europa Centrală și de Est și țările nordice

Published

on

 

Huawei, lider în tehnologie și inovație la nivel global, lansează competiția de fotografie Next Image Mobile Photography Contest, oferindu-le posibilitatea tuturor pasionaților de fotografie cu smartphone-ul să își împărtășească viziunea asupra lumii moderne cu ajutorul propriului limbaj și al sistemului avansat de cameră care pune în lumină fotografia inteligentă. Fotografiile pot fi înscrise în competiție în perioada 09 iulie 2018 -20 august 2018.

Pasionații de fotografie își pot înscrie cadrele pe platforma dedicată competiției – http://campaign.consumer.huawei.com/ro/, în șase categorii care au ca scop explorarea limitelor expresiei vizuale: Faces, Good Night, Hello, Life!, Check-In, Nature și Story Board. Fotografiile înscrise vor fi prezentate într-o galerie online și vor face subiectul unui vot public, până pe data de 28 august 2018. În săptămâna următoare, membrii juriului internațional vor alege câștigătorii din rândul primelor 50 cele mai votate fotografii din fiecare categorie. Juriul este format din:

  • Yanmin Wang – Președinte Huawei Consumer Business Group Huawei Europa Centrală și de Est și țările nordice
  • Dominic Bracco – Fotograf oficial National Geographic
  • Alex Lambrechts – Fotograf certificat Leica
  • Tomasz Lazar – Laureat World Press Photo
  • Bobby Anwar – Fotograf danez
  • Gal Gadot – Actriță, imaginea seriei Huawei P20

 

Primele 50 de fotografii din clasamentul Europei Centrale și de Est și țărilor nordice vor fi, de asemenea, înscrise în competiția globală Next Image.

„Am considerat întotdeauna camerele drept o caracteristică principală a smartphone-urilor noastre și ne bucurăm să vedem că, odată cu cea mai nouă tehnologie disponibilă, oamenii pot surprinde imagini la o calitate superioară. Iar odată cu lansarea competiției Next Image sperăm să oferim șansa acestei noi generații de fotografi să își găsească inspirația”, a declarat Zachary Jianglinchao, Country Manager Huawei Romania.

„Smartphone-urile fac posibil un nou tip de fotografie, unul care ne permite să fim mai spontani și creativi, mult mai confortabil pentru persoana aflată în spatele camerei. Cred cu tărie că telefoanele care îmbină viziunea fiecăruia dintre noi cu o cameră avansată pot fi folosite ca mediu de exprimare artistic, ajutându-ne să schimbăm modul în care vedem lumea. Această competiție ne oferă ocazia să interacționăm cu tot ceea ce ne înconjoară și să explorăm limitele creativității noastre”, a declarat Vlad Eftenie, ambasadorul competiției Next Image în România.

Premiul pentru câștigătorii fiecărei categorii va consta în câte un Matebook X, publicarea fotografiei în revista National Geographic și suma de 2,000 euro. Ocupanții locurilor doi și trei vor primi câte un smartphone Huawei P20 Pro, respectiv un Huawei P20. Nu în ultimul rând, juriul va acorda un titlu Grand Prix, al cărui premiu va consta într-un Matebook X, publicarea fotografiei câștigătoare în revista National Geographic, suma de 10,000 euro și șansa de a participa, în luna septembrie, în Italia, la o expediție fotografică de 10 zile, organizată de National Geographic.

Odată cu introducerea primei camere duale pe un smartphone, pentru modelul P9, Huawei a stabilit un nou standard în industria camerelor prezente pe dispozitivele mobile. Acum, aproape trei ani mai târziu, compania face același lucru cu lansarea Huawei P20 Pro, primul smartphone care folosește un sistem triplu de lentile, alături de un sistem avansat de inteligență artificială (AI) care îmbunătățește calitatea imaginilor și sparge barierele fotografiei. Combinând datele primite de la toți cei trei senzori, P20 Pro oferă o calitate fără precedent a imaginilor în condiții de lumină scăzută sau contrast ridicat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Statiile tv ale Antena TV Group S.A. si Antena 3 S.A. raman in grilele UPC si FOCUS SAT si dupa iesirea din “must carry”

Published

on

 

Posturile de televiziune Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel si ZU TV vor continua sa fie distribuite neintrerupt, in retelele UPC si pe platforma DTH Focus Sat, in baza parteneriatului stabil si de lunga durata pe care Antena TV Group S.A. si Antena 3 S.A. il au cu UPC Romania SRL si cu Focus Sat Romania SRL.

In luna iunie 2018 trustul INTACT a anuntat iesirea posturilor sale tv din “must carry” si incheierea unui parteneriat cu grupul RCS& RDS pentru acordarea dreptului de retransmitere a programelor tv.

Canalele Tv Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel si Zu Tv vor mai putea fi receptionate in curand doar in retelele distribuitorilor care doresc incheierea unui contract de retransmisie.

In acest moment, astfel de contracte sunt semnate cu societatile RCS & RDS, UPC, Focus Sat, Orange si alte societati de distributie cu acoperire locala si regionala. De asemenea, exista discutii cu ceilalati distribuitori de programe tv cu scopul incheierii contractelor de distributie.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending