HomeAUDIENȚE TV”România, te iubesc!” a fost lider incontestabil de audienţă!

”România, te iubesc!” a fost lider incontestabil de audienţă!

Ancheta Marea defrişare realizată de corespondentul Ştirilor ProTV Alex Dima şi difuzată în cadrul ediţiei de ieri a emisiunii România, te iubesc! a plasat ProTV pe primul loc în topul audienţelor pe toate segmentele de public.

  • Astfel, în intervalul orar 18:02 – 19:00, atunci când a fost difuzată emisiunea, ProTV a înregistrat, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani o medie de 7,6 puncte de rating şi 18,6% cotă de piaţă, de mai bine de două ori mai mult faţă de următorul clasat, Kanal D, cu 3 puncte de rating şi 7,4 procente din cota de piaţă. Antena 1, clasată abia pe locul al IV-lea, a obţinut doar 2,7 puncte de rating şi 6,6 procente din cota de piaţă.
  • ProTV a fost şi preferatul telespectatorilor din mediul urban, unde a înregistrat 7,5 puncte de rating şi 15 procente din cota de piaţă, de peste două ori mai mult faţă de Antena 1, ocupanta locului al II-lea, cu 3,7 puncte de rating şi 7,4% cotă de piaţă.
  • La nivelul întregii populaţii a României, ProTV a condus detaşat cu nu mai puţin de 9,2 puncte de rating şi 17,3% cotă de piaţă, în timp ce Antena 1, următoarea clasată, înregistra de peste două ori mai puţin, respectiv 4,2 puncte de rating şi 7,9 procente din cota de piaţă.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns