HomeLIFE STYLERomânia, te iubesc! Emisiunea a fost urmărită de peste două milioane de telespectatori

România, te iubesc! Emisiunea a fost urmărită de peste două milioane de telespectatori

Telespectatorii Pro Tv au urmarit cu sufletul la gura investigatia realizata de corespondentul Stirilor Pro Tv, Alex Dima, despre situatia cetatii Sarmisegetusa, in cadrul emisiunii Romania, te iubesc!, iar Pro Tv a fost lider incontestabil de audienta, atat pe publicul tinta Pro Tv, cat si pe întreg publicul urban.

Astfel, in intervalul orar 17:57 – 18:59, cand a fost difuzata emisiunea Romania, te iubesc! Pro Tv a obtinut 5,6 puncte de rating pe publicul comercial cu varste cuprinse între 18 si 49 de ani si o cota de piata de 16,5%, în timp ce Antena 1, urmatoarea clasata, a obtinut doar 3,3 puncte de rating si 9,7 procente din cota de piata.

Si pe publicul din mediul urban Pro Tv a stat la fel de bine, ratingul inregistat fiind de 4,6 puncte, cu o cota de piata de 11,5 procente, în timp ce Antena 1, clasata pe locul al III-lea, dupa Pro Tv si Prima Tv, a obtinut doar 2,9 puncte de rating si 7,3% din cota de piata. In minutul de aur al emisiunii Romania, te iubesc!, inregistrat la 18:57, Pro Tv a obtinut un rating impresionant de 9,6 puncte si o cota de piata de 27 procente la nivelul publicului comercial din mediul urban cu varste cuprinse între 18 si 49 de ani, iar la nivelul intregii populatii a Romaniei, emisiunea era urmarita de aproape doua milioane de telespectatori.

„Aveam multe informatii despre dezastrul, delasarea si nepasarea de la Sarmisegetusa Regia„, marturiseste Alex Dima, cel care a demarat aceasta ancheta. „Este incredibil cum un asemenea loc poate sa fie al nimanui. Autoritatile ne-au facut inca o data dovada incompetentei. Nu sunt naiv sa cred ca lucrurile se vor schimba imediat. Am speranta insa ca într-o zi se va da o lege pentru Sarmisegetusa si pentru cetatile dacice.

Ca poate li se va gasi un stapan care sa raspunda si sa ia masuri. Ar fi minunat daca acel loc ar fi amenajat, reconstruit si exploatat. Ar fi o mina de aur pentru turismul din zona. Noi am pornit bulgarele de zapada. Vom vedea care sunt urmarile”, a declarat vehement Alex Dima.

Ieri, in cadrul emisiunii Romania, te iubesc!, difuzata de Pro Tv in fiecare duminica de la ora 18:00, situatia cetatii Sarmisegetusa, un adevarat regat devastat de nepasarea autoritatilor si de cautatorii de aur. Cei care vor sa revada investigatia ca la carte realizata de Alex Dima, pot accesa site-ul stirileprotv.ro, unde emisiunea are o sectiune special dedicata.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns