HomeAUDIENȚE TVRomania, te iubesc! lider de audienta ieri la ProTV, cu Alex Dima despre vinul romanesc

Romania, te iubesc! lider de audienta ieri la ProTV, cu Alex Dima despre vinul romanesc

Telespectatorii au acceptat încântaţi invitaţia la un pahar de vin făcută de corespondentul Ştirilor ProTv Alex Dima în cadrul emisiunii România, te iubesc!, iar ProTv a fost lider de audienţă, atât pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, cât şi pe publicul din mediul urban.

În intervalul 17:59 – 18:58, atunci când a fost difuzată emisiunea, ProTv a înregistrat, în medie, pe publicul comercial, 7,5 puncte de rating şi 18,9% din cota de piaţă, în timp ce Antena 1 a obţinut 3,9 puncte de rating şi 9,7 procente din cota de piaţă.

Şi publicul din mediul urban a stat la masă cu Alex Dima, iar ProTv a obţinut o medie de 6,4 de rating şi 14,5% cotă de piaţă, iar Antena 1, clasată tot pe locul al II-lea, avea un rating de 4 puncte şi o cotă de piaţă de 9,1 procente.

În minutul de aur al emisiunii, 18:57, aproape 2.500.000 de telespectatori de la nivelul întregii populaţii a României erau cu ochii pe România, te iubesc!, iar pe publicul comercial ProTv înregistra 11,6 puncte de rating şi 27,1% cotă de piaţă.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns