Connect with us

Emisiuni

România, te iubesc! revine la ProTv cu cel de-al zecelea sezon

Published

on

Emisiunea de anchete jurnalistice România, te iubesc!, producţie a Ştirilor ProTv, revine la ProTv din 24 februarie, de la 18:00. Corespondenţii Ştirilor ProTv au străbătut ţara-n lung şi-n lat în căutarea subiectelor pe care telespectatorii le vor putea urmări în cel de-al X-lea sezon al emisiunii. „Vă invităm, din nou, să vă cunoaşteţi ţara”, spune Cristian Leonte, gazda emisiunii. „La al zecelea sezon, România, te iubesc! descoperă noi feţe ale acestui pământ. Resurse irosite, timp pierdut, furt pe faţă sau ascuns, complicităţi întinse, toate lucruri care ne dor. Desigur, n-am uitat niciun moment că avem o ţară frumoasă şi oameni talentaţi şi muncitori, pe care îi vom arăta cu bucurie”, mai spune Cristi. 

Rareş Năstase a trecut de porţile Termocentralei Anina şi va prezenta şi telespectatorilor „marele eşec al Epocii de Aur, cu urmări sociale dure în zilele noastre”, aşa cum îşi sintetizează Rareş ancheta. Tot el este cel care va dezvălui o cumunitate aparte – Airsoft. „E sport din 2009 şi acaparează România”, dezvăluie Rareş. „Mii de femei şi bărbaţi, tineri sau în etate, înscrişi în cluburi cu nume inspirate din filme şi jocuri, se pregătesc parcă pentru Al Treilea Război Mondial. Culmea, într-o ţară în care oamenii au ajuns să urască stagiul militar pentru că îl asociază numai cu târâşul pe coate şi cu multă umilire din partea superiorilor”, mai povesteşte corespondentul.

Anca Nastasi lansează o invitaţie îndrăzneaţă… în bârlogul ursului! „România e ţara din UE cu cei mai mulţi urşi şi cu cele mai multe conflicte între această specie şi om”, spune Anca, cea care va încerca să dezlege următoarele mistere: sunt prea mulţi urşi în România, reprezintă ei un pericol public? Cine e vinovat pentru accidentele grave care s-au întâmplat de la Revoluţie încoace? Reuşeşte România să protejeze ursul?. Toate acestea vor fi dezbătute într-un reportaj impresionant, în care telespectatorii vor afla ce efect are civilizaţia asupra sălbăticiei şi care vor fi consecinţele în viitor.

Cosmin Savu se va axa în acest sezon pe anchetele din administraţia publică. „O să continuăm dezvăluirile despre un sistem bolnav şi corupt, despre cheltuirea haotică a banului public. Veţi vedea privatizări eşuate şi investiţii haotice şi fără noimă”, promite Cosmin. Corespondentul vrea însă să arate şi partea plină a paharului: „O să vorbim despre bogăţiile şi resursele României, să dărâmăm mitul ţării sărace din coada Europei”, a mai declarat corespondentul Ştirilor ProTv.

Şi pentru că tot veni vorba de bogăţii şi resurse, Alex Dima ia din nou la pas pădurile ţării. „Situaţia s-a rezolvat parţial, dar mai e mult de muncă. În urma reportajelor noastre, autorităţile s-au pus pe treabă şi-au recuperat aproape 6000 de ha de pădure în Vrancea şi 12.000 de ha în Timiş. Au fost foarte multe controale, dar în continuare pădurea este tăiată şi furată. Ne vom întoarce în păduri pentru a vedea ce se întâmplă”, declară ferm Alex.

„Noul sezon mă surprinde în dublă ipostază: mamă şi coordonator al campaniei Dar din dar se face viaţă a asociaţiei „Dăruieşte viaţă”, susţinută de Ştirile ProTv”, a declarat Paula Herlo. „Este, de fapt, o continuare a demersului început în luna decembrie, când am cerut oamenilor de afaceri să direcţioneze 20% din impozitul pe profit pentru a ajuta bolnavii de cancer”, mărturiseşte Paula. Demersurile lor nu au fost zadarnice: au fost strânşi nu mai puţin de 400.000 de euro pentru îmbunătăţirea condiţiilor în care pacienţii fac radioterapie, iar acum ţelul lor este şi mai mare: vor să strângă 5.000.000 de euro pentru a ajuta medicii să ofere tratament de ultimă generaţie. „Conform ultimului raport al Ministerului Sănătatii, mai puţin de 30% dintre pacienţii cu recomandare de tratament îl şi primesc. Restul, se prăpădesc, iar statul român preferă să cheltuiască milioane de euro pentru a trimite o mică parte dintre ei in străinătate, în loc sa investească in spitalele româneşti”, declară laureata Premiului Emmy.

echipa romania te iubesc

Foto Credit: Radar de Media

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Emisiuni

Mihai Bendeac iese din platoul ”iUmor” din cauza unei concurente: ”Nu puteam să mă uit la ea!”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Mihai Bendeac va avea bătăi de cap încă din prima ediție a celui de-al cincilea sezon iUmor”! Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România revine duminica aceasta, 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

În prima ediție ”iUmor” din cel de-al cincilea sezon, duminică, de la 20.00, pe Antena 1, juratul Mihai Bendeac va avea bătăi de cap din cauza unei concurente venite chiar de la Londra. Cum tânăra era o prezență extrem de agreabilă, actorul s-a gândit că, din nou, unii ar putea crede că votul său ar putea fi influențat de acest factor. Ca urmare, juratul ”iUmor” a părăsit sala râzând: ”Eu o să votez și o să plec repede!”. ”Doamne, ce urâtă era… Nu puteam să mă uit la ea!”, a glumit apoi Mihai Bendeac cu Șerban Copoț.

Anul acesta, aspiranții la marele premiu „iUmor” au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, inedite și pentru jurați, dar și pentru telespectatorii care vor urmări și vor vota prestațiile din sezonul cu numărul cinci, începând din 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

 

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cei trei câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea) și Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea).

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Au început filmările pentru sezonul 2 ,,The Wall – Marele Zid”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

După 45 de ediții, ,,The Wall- Marele Zid” a încheiat un prim sezon plin de emoție și strălucire, iar jocul imprevizibil din fața proiecției a schimbat de nenumărate ori destinul concurenților.

Emisiunea fenomen revine cu sezonul al doilea, care va fi difuzat pe Antena 1 din această primăvară, iar Valentin Butnaru și echipa de producție au aterizat deja în Polonia- acolo unde se află platoul de filmare.

Prezentatorul show-ului, Valentin, este foarte încântat să revină la filmări și nerăbdător să cunoască poveștile impresionante ale oamenilor buni care se vor lupta cu Marele Zid. Deși recunoaște că programul de filmare nu a fost deloc ușor la început, știe că limitele pot fi depășite atunci când pui pasiune în ceea ce faci: ,,Abia așteptam să revin în fața Marelui Zid. Am emoții, dar sunt constructive și sunt convins că și de data aceasta voi cunoaște oameni frumoși și norocoși.”, a declarat acesta.

Echipa de producție poloneză a fost la fel de entuziasmată să îi primească pe românii din spatele     show-ului ,,The Wall-Marele Zid la ei acasă. De dimineață, au organizat un mic dejun în cinstea lor, unde au rememorat cele mai frumoase momente din edițiile trecute, atât din platou, cât și din spatele camerelor de filmat. În primul sezon, chiar la finalul ultimei emisiuni, polonezii au proiectat pe Marele Zid un mesaj emoționant- ,,I love Romania”, în semn de recunoștință pentru o colaborare frumoasă și fructuoasă.

Anul acesta, Valentin Butnaru își petrece ziua de naștere pe platoul de filmări: ,, Cum îmi petrec ziua de naștere?! Păi, la filmări pentru noul sezon The Wall-Marele Zid, evident! De ce e evident? Pentru că sunt înconjurat de oameni geniali, fac ceva ce iubesc și mă distrez în tot timpul asta! E perfect! Mă simt  extraordinar alături de prietenii mei de aici. De ziua mea…sper ca Marele Zid să fie darnic cu concurenții.”, a mărturisit moderatorul.

Fiecare ediție ,,The Wall- Marele Zid” a fost unică și a redat povești frumoase ale oamenilor care au avut curajul să se înscrie într-o competiție a norocului și a strategiei, iar al doilea sezon promite surprize, dar și câștiguri impresionante. Suma totală a premiilor a ajuns până în acest moment la 2,620,676 RON, dar zâmbetele, lacrimile de fericire și reacțiile emoționante ale concurenților au fost nenumărate. Emisiunea ,,The Wall- Marele Zidrevine din această primăvară la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Vineri, la Românii au talent, vedem la ce visează Mihaela Rădulescu încă din copilărie!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Jurații sunt plini de surprize în cea de-a doua ediție a sezonului 8 Românii au talent.

Inspirat de apariția inedită a unui concurent și de momentul pe care-l prezintă, Andi spune: ”În costumul ăla de panteră roz pot să mă îmbrac și eu.”, iar Mihaela continuă: ”Hai, du-te acum pe scenă! Vreau să-l văd pe Andi pantera roz, visez asta din copilărie!”. Pentru a-l încuraja pe jurat să facă transformarea, publicul îl aclamă și-l aplaudă frenetic.

Andi apare pe scenă în ritm de saxofon, cu mișcările specifice simpaticei pantere și face o demonstrație de talent autentic în fața a sute de persoane și a colegilor săi. ”Deși credeam că le-am văzut pe toate, sezonul 8 vine cu foarte multe surprize. Și din partea concurenților, dar și din partea juraților.”, spune Andra, impresionată până la lacrimi… de râs de reprezentația lui Andi, iar Smiley completează din culise: ”Seamănă cu mine din profil!”.

Vineri, de la 20:30, vedem întregul moment care provoacă ropote de aplauze și hohote de râs în sală, dar vedem și care este motivul pentru care unul dintre jurați declară că este extrem de nervos.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending