Connect with us

Emisiuni

ROMANII AU TALENT: Al patrulea golden buzz al sezonului va fi apăsat vineri pentru un concurent care-i va ucide pe jurați!

Published

on

Al patrulea golden buzz al sezonului #7epic Românii au talent va fi apăsat mâine seară! Jurații, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, și gazdele emisiunii, Smiley și Pavel Bartoș, se vor întrece în replici extrem de amuzante, vor analiza atent fiecare talent care va urca pe scenă și vor avea parte de surprize din partea concurenților.

 

În cea de-a cincea ediție a celui mai tare show de divertisment vom urmări momente fabuloase de canto, dans, beatbox, patinaj pe role, magie sau flair bartending și vom avea parte de multă grație, energie și distracție la cote maxime. Tot mâine seară vom asista la o discuție foarte serioasă între Mihaela și Florin, care are ca temă săriturile… de tot felul.

 

Șapte dintre momentele din cea de-a cincea ediție Românii au talent

 

  • Un concurent care și-a mai încercat norocul la Românii au talent va urca vinerea aceasta pe scenă cu un moment îmbunătățit și foarte hotărât să obțină 4 DA. ”E destul de interesant ce am văzut eu, ce am auzit încă mă bântuie și mă frământă. De ce ești așa de concentrat și de serios?”, îi va spune nedumerit Florin Călinescu, încercând să înțeleagă talentul tânărului.
  • Viorel talent revine la Românii au talent! O surpriză de nedescris pentru jurați! Concurentul îi surprinde cu numărul pregătit și cu energia cu care va urca pe scenă. Pentru prima dată, Andi se va urca pe masa juriului și va dansa, iar sala va fi în delir. Când a aflat că Viorel va veni la preselecții, nici Răzvan Fodor nu s-a putut abține și a mers în culise, să vadă de aproape fenomenul, însă concluzia lui Viorel va fi: ”Mihaela a fost cea mai criminală femeie și explozivă!”.

 

  • Un moment incredibil de forță îi va uimi pe toți cei din sală. Un concurent cu un trup perfect va executa impecabil elemente extrem de dificile și îi va face pe jurați să spună în repetate rânduri: ”Vai de capul meu! Deci, e cam bun… și frumos, și bun! Ufff… Tot numărul m-am uitat pe fundul tău… Vreau să văd ce scrie! Hai să terminăm mai repede, mă deprimă!”.
  • Un alt moment surprinzător va fi prezentat mâine seară de un concurent care își va etala talentul într-un mod inedit. ”Am zis amândouă că vei face striptease, așa se vedea din spate. Începi un dans la propria bară…”, vor spune jurații. Despre ce număr este vorba, vom vedea vineri, de la 20:30.

 

  • Omul și vioara sau scripcarul de pe acoperiș. Cu un look interesant și foarte multă modestie, un concurent va reuși să-i vrăjească pe jurați cu momentul său și va crea o stare de plutire în întreaga sală, iar cu această ocazie va fi reinventat conceptul de „piele de găină”. ”Trebuie să spun că au trecut multe viori aici pe scenă, dar niciuna nu a sunat așa cum a sunat vioara asta a ta. Ești mai preus de cuvinte și de voturi.”, va spune Andi, fascinat de reprezentație.
  • Dans pe role! Un moment inedit, plin de pasiune, doi concurenți frumoși care se potrivesc perfect, costume spectaculoase, mișcări incredibile, piruete, sărituri și foarte mult echilibru. ”Mă, dar frumoase sunt moldovencele!”, va spune Smiley. ”Iată cum din mititelu’ puteți să faceți un moment măricelu’. Sunteți și cascadori și artiști și așa mai departe…”. Datorită acestui moment, Andi va face o mărturisire care îi va surprinde pe toți.

 

  • Un concurent va veni cu gânduri pașnice la Românii au talent și nu se va așteapta la ce va urma. Va reuși să creeze un moment vibrant, iar juriul va spune: ”Ce diliu e, frate!”. Va fi unul dintre cele mai surprinzătoare momente din show! Jurații vor fi șocați și vor repeta: ”Nu se poate, nu se poate, nu se poate! Ce ai făcut? Bravo, ne-ai ucis! Nu bănuiam că la o astfel de apariție o să-mi creezi o astfel de emoție”. Îl vom vedea pe unul dintre jurați așa cum nu l-am mai văzut până acum și îi va lăsa pe toți fără cuvinte când va apăsa butonul auriu.

 

Cea de-a cincea ediție Românii au talent ne va aduce un spectacol fascinant, plin de dinamism, un mix perfect de talent, care ne va trece rapid de la emoție la amuzament și de la o stare de visare la momente pline de energie.

 

Foto Credit: PRO TV

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

 

Lasa un comentariu aici!

Advertisement
Loading...
Click to comment

Lasă un răspuns

Emisiuni

Al patrulea sezon şi ultimul al producţiei ÎN PUII MEI va fi difuzat sâmbătă, în grila Antena 1

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Sub sloganul ”Te uiți o zi, râzi o săptămână”, sâmbătă, 24 februarie, de la ora 20.00, Mihai Bendeac și echipa sa dau startul unui nou sezon al show-ului ”În puii mei”, care va fi unul plin de surprize.

Încă din primul episod, umorul de situație și de limbaj se vor îmbina perfect cu ironia. Unul dintre personajele pe care Mihai Bendeac le parodiază în scheciurile sale va fi nimeni altul decât colegul său Cheloo, alături de care este jurat la iUmor.

Un alt personaj din muzica românească pe care Mihai Bendeac îl va interpreta într-o manieră extraordinară și complet surprinzătoare, sâmbăta aceasta, la Antena 1, este Fuego.

Așa cum i-au obișnuit pe telespectatori, actorii din show-ul ”În puii mei” vor pune în scenă și personaje ajunse celebre pe Youtube și pe rețelele de socializare. Astfel, parodia va atinge cote maxime în momentul în care Vlad Drăgulin va intra în rolul lui Alex Nicolas, devenit cunoscut printre internauți drept ”Super-super”.

Ce alte personaje vor mai face deliciul publicului și ce surprize au mai pregătit actorii în sezonului IV, telespectatorii vor putea afla urmărind primul episod al show-ului de comedie „În puii mei!”, difuzat sâmbăta, 24 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

”În puii mei” este unul dintre showurile de comedie de top din România, poziţie confirmată pe parcursul sezoanelor de difuzare, atât de audiențe, cât și de notorietatea replicilor personajelor. Scheciurile gândite de Mihai Bendeac au fost extrem de apreciate și, nu de puține ori, au devenit chiar virale pe internet. Telespectatorii pot urmări cele șase episoade ale ultimului sezon, în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

GALERIE FOTO – ROMANII AU TALENT: Marea unire a talentului!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Sezonul opt al celui mai tare show de divertisment, Românii au talent, a început vinerea aceasta în aplauzele publicului!

Telespectatorii, împreună cu jurații și cu Smiley și Pavel Bartoș, au trăit magia unui spectacol incredibil și i-au urmărit pe primii concurenți, care au inundat scena cu talentul lor autentic. Acest sezon Românii au talent promite să aducă momente uimitoare, emoție, vibrație, foarte multă distracție și să producă simptome precum palpitații, gol în stomac, nod în gât, amețeli sau piele de găină.

 

Prima ediție a sezonului 8 Românii au talent a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 20.4 puncte de rating și 50.4% share, de peste cinci ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, KANAL D care a obţinut 3.8 puncte de rating și 9.3% share. Tabel cu cifre detaliate, aici!

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 3.4 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:45, peste 4.4 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

 

Eroii talentului au deschis sezonul 8 Românii au talent

Aseară a început povestea milioanelor de chipuri care au ceva de povestit, de arătat și de transmis. A început o călătorie care i-a adus laolaltă pe românii răspândiți prin lume, într-o mare unire a talentului.

Primii concurenți ai sezonului 8 Românii au talent au urcat aseară cu bucurie și cu emoție pe scenă și au încântat jurații și publicul cu reprezentațiile pregătite special pentru acest moment. A fost un show în care telespectatorii au trecut cu rapiditate de la emoție la energie, de la hohote de râs la lacrimi de bucurie. Noii candidați la titlul de erou național au făcut tot posibilul să impresioneze, au dat tot ce au mai bun și, nu de puține ori, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu au mers alături de ei pe scenă pentru a-i încuraja sau pentru a dansa împreună, iar Smiley și Pavel Bartoș au dus spectacolul la un alt nivel în culise. Tot aseară, Andra a apăsat butonul auriu pentru un moment extraordinar de balet neo-clasic, prezentat impecabil de Bianca Badea. Astfel, jurata a trimis-o pe micuța balerină direct în semifinalele competiției.

Numerele de dans, dans cu prosoape, folclor, canto sau echilibristică s-au îmbinat perfect aseară cu cele în care concurenții fie au imitat diverse personaje, fie au ținut monologuri, reușind să creeze un spectacol desăvârșit pe scena show-ului suprem din România. Ianis Anghel, Ansamblul de dansuri populare JOC, Maya și Mario Preda, Sebastian Smîntînică, Duo Romance, Mihai Moroșanu, Vlad și Ioana, Analogic Mind, Victor Naicu, Daniel și Donald, Bianca Ceaușescu, Anton Achiței, Fedor și Svetlana Grosu, Alvaro Stoian, Edina Cuțui și Pavel Sfera au obținut vineri din partea juraților 3 sau 4 DA și merg mai departe la Românii au talent.

Show-ul continuă vinerea viitoare, de la 20:30, cu noi momente care vor surprinde și vor umple casele telespectatorilor de bucurie, efervescență, emoție și visare.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Din culisele IUMOR: Masaj la tâmple și dans, metodele prin care Delia își relaxeaza colegii jurați

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Audițiile pentru cel mai îndrăgit show de divertisment continuă zilele acestea, iar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo găsesc noi metode de a se relaxa în pauze.

Cei trei jurați revin la pupitrul „iUmor” în fiecare duminică, începând cu data de 25 februarie, de la ora 21.00, la Antena 1.

Delia reușește în această perioadă să își relaxeze cei doi colegi jurați prin cele mai diverse metode. Astfel, fie ca este vorba de o glumă sau de un masaj aplicat pe tâmplele lui Mihai Bendeac, „tratamentul” s-a dovedit până acum foarte eficient. Iar când i se pare că Bendeac și Cheloo au nevoie de o doză în plus de energie, Delia nu ezită să îi ia la dans.

Delia, Mihai Bendec și Cheloo vor reveni la pupitrul de jurați „iUmor” în fiecare duminică, începând cu data de 25 februarie, de la ora 21.00, la Antena 1. Cei care consideră că au umor și că pot face o țară întreagă să râdă se pot înscrie în continuare, pe toată durata audițiilor „iUmor” pe casting.a1.ro/iumor/.

Fiecare dintre cele trei vedete își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending