HomeTELEVIZIUNECastingROMANII AU TALENT Andra şi-a ales favoritul la preselecţiile de la Chişinău!

ROMANII AU TALENT Andra şi-a ales favoritul la preselecţiile de la Chişinău!

Weekend-ul acesta a fost unul plin de talent autentic moldovenesc. Juriul Românii au talent s-a deplasat la Chişinău, unde a găsit sute de oameni dornici să intre în concurs şi să câştige. Originalitatea şi creativitatea au pus stăpânire pe oraș în timpul preselecţiilor pentru noul sezon al celui mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii.

Sute de aspiranţi la râvnitul titlu s-au prezentat sâmbătă şi duminică la Teatrul de operă şi balet din Chişinău, plini de emoţie, entuziasm şi siguri pe ei, mândri de talentele care-i recomandă. Participanţii au impresionat juriul şi au insistat de fiecare data să arate că sunt cei mai buni şi că merită să meargă în etapa următoare.

Încă din prima zi a preselecţiilor, Andra a rămas profund impresionată de unul dintre concurenţi, astfel că a apăsat golden buzz-ul şi l-a trimis pe acesta direct în semifinală. Publicul a reacţionat pozitiv la decizia ei, iar sala plină s-a ridicat în picioare aplaudând alegerea.

Ca şi în anii precedenţi şi anul acesta Republica Moldova a arătat că are cu ce se mândri. Oameni cu talente din ce în ce mai diverse au fost descoperiţi şi au primit pe rând DA-uri din partea juraţilor Românii au talent: Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis. juriu Romanii au talent

De la muzicieni de excepţie sau lăutari, la dans contemporan şi balet, de la actori sau luptatori de arte marţiale la numere incredibile de beatbox, instrumentişti sau magicieni, toţi au fost prezenţi sâmbătă şi duminică la Chişinău.

Ediția a cincea “Romanii au talent” invită participanţii să se înscrie pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, pentru ca apoi să-şi demonstreze talentul în cadrul caravanei prezente in mai multe oraşe.

Cei care au un talent pe care doresc să îl arate în faţa întregii ţări sunt invitaţi să participe la preselecţiile “Românii au talent” şi să intre în cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro. De asemenea, cel care cunoaşte un român talentat, îl poate înscrie pe site-ul www.romaniiautalent.ro, şi astfel poate deveni noul “Vânător de talente” şi câştigător al premiului în valoare de 2.000 de euro.

Romanii au talent Craiova

Foto Credit: PRO TV

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns