Connect with us

Cel mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii, Românii au talent, a adus aseară în casele românilor un spectacol extraordinar, însoțit de momente inedite, emoționante, sensibile, care au adus lacrimi de fericire și ropote de aplauze. Reacțiile și comentariile celor patru jurați, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Andi Moisescu au făcut deliciul publicului, iar Smiley și Pavel Bartoș au asigurat, ca de fiecare dată, buna dispoziție în culise.

Cea de-a șasea ediție Românii au talent a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public! Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 23:16, la nivel național, peste 3.6 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:40, aproape 4.5 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul Românii au talent a înregistrat 22.2 puncte de rating și 50.3% share, de aproape cinci ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, Kanal D care a obţinut 4.4 puncte de rating și 10.1% share.

 

Momente extraordinare, talent autentic şi reacţii inedite

Telespectatorii au avut parte aseară de o ediție incredibilă Românii au talent, plină de distracție, energie și momente care au stârnit hohote de râs sau au adus pielea de găină la masa juriului. Românii au urmărit un spectacol desăvârșit și au făcut cunoștință cu concurenți care au venit deciși să uimească și să devină celebri, dar și cu favoritul Andrei din acest sezon, concurentul pentru care jurata a apăsat butonul auriu, pentru a-l trimite direct în semifinală.
Seara a început în forță, cu un moment rock prezentat de Emma Niculae și trupa sa.

Micuța de numai 8 ani a cântat melodia It’s the final countdown, a avut atitudine și a reușit să ridice sala în picioare încă din primele secunde. Încântată de reprezentația de pe scenă, Mihaela a spus: ”DA pentru rock, DA pentru Emma și toată trupa! DA și pentru sora ei!”. Emma și trupa au obținut în final 4 de DA și merg în etapa următoare.

Luminița Lupu a cântat aseară o melodie hip-hop compoziție proprie. A spus o poveste și a reușit să-i impresioneze pe jurați cu versurile emoționante ale piesei. În momentul jurizării, Florin i-a spus concurentei: ”Nu mă gândeam că o să văd un copil gingaș, ca tine, abordând genul acesta. Mesajul l-am înțeles, este, din păcate, real și trist… Îngrijorător de simplu, mergi în etapa următoare cu 4 de DA!”.

Cei trei băieți care formează grupul One wave crew au dansat breakdance, au executat perfect o serie de elemente dificile specifice acestui stil și s-au sincronizat la fiecare mișcare. Un moment plin de energie, care l-a determinat pe Andi să spună: ”Mie mi-a plăcut foarte mult. Este exact genul din hip-hop, genul de dans pe care-l văd mai degrabă desfășurat pe scena vieții și mai puțin pe o scenă de genul ăsta. Mi se pare că voi consumați cea mai multă parte din timpul vieții voastre dansând în spații publice. Răspunsul meu este DA!”. Concurenții au primit în final 4 de DA și merg în etapa următoare.

Ansamblul folcloric ”Cununița năzdrăvană” a adus pe scenă un număr complex de cântec și dans popular. Cei 37 de membri ai grupului au fost plini de voie bună, în permanență cu zâmbetul pe buze și au transmis foarte multă fericire. ”Mi-am amintit de începuturile mele, pentru că așa am început și eu. Vă felicit și vreau să vă spun că răspunsul meu este DA!”, le-a spus Andra în timpul jurizării. Cu ansamblul folcloric ”Cununița năzdrăvană” ne revedem în etapa următoare, în care merge cu 4 de DA.

Familia Cinci, formată din cei 3 copii și părinții lor, a cântat două melodii, Oarecare și Halelujah, la vioară, orgă și voce și a creat un moment emoționant, care a adus lacrimi la masa juriului. ”Un spectacol extraordinar de frumos, o familie frumoasă. Ați fost o bucurie reală. Totul a fost un mare DA!”, a spus Mihaela. Familia Cinci a obținut 4 de DA și merge mai departe în competiție.

Salsa a fost adusă pe scenă aseară de Illyes Benjamin Bertalan. Un dansator desăvârșit, concurentul a făcut singur spectacol, iar jurații au apreciat prestația sa fără cusur. ”Salsa arată foarte bine-n doi, dar eu știu de ce n-a luat o fată cu el pe scenă. Să o eclipseze? Uită-te cum dansează! Omul ăsta are toată aprecierea mea! Felicitări!”, a spus Andra. Chiar dacă Florin a acordat NU momentului, Benjamin merge mai departe cu 3 de DA.

Paul Sângă a cântat mai multe stiluri muzicale la acordeon. Un virtuoz al acestui instrument, concurentul i-a cucerit pe Andi, Mihaela, Andra și Florin cu talentul său și a reușit să ridice publicul în picioare. ”Mi-au trecut prin emisiuni, probabil, cei mai mari muzicieni ai României, însă este cel mai bun recital pe un acordeon alb pe care l-am văzut! DA!”, i-a spus Florin concurentului. Paul Stângă a primit 4 de DA și continuă competiția.

Surdu Andrei Mihai a cântat la pian și a trăit momentul la intensitate maximă, reușind să-i bucure pe toți cei din sală cu talentul său incredibil. Fascinat de numărul prezentat de Andrei, Andi i-a spus la finalul jurizării: ”Tot ce-ți putem oferi noi de aici, de la masa juriului, sunt cei 4 de DA și, sigur, plăcerea de a te revedea în etapa următoare!”.

Un număr impecabil de workout a fost prezentat aseară de Sănduță Dumitru, care a executat cu ușurință elemente de gimnastică extrem de solicitante, a făcut flotări sprijinit de sticle și a impresionat juriul până la finalul momentului. ”Foarte interesant numărul, foarte original, n-am mai văzut așa ceva. Să îmbraci povestea asta a ta cu workout-ul într-un spectacol… Ai reușit! DA!”, i-a spus Mihaela. Dumitru a primit 4 de DA și merge în etapa următoare.

Beatbox-ul și chitara au reprezentat un mix perfect, adus la preselecțiile Românii au talent de trupa One life studio. Cei doi membri ai grupului au demonstrat că au ritmul în sânge și s-au bucurat să încânte publicul cu un moment plin de energie. În timpul jurizării, Andra i-a felicitat pe cei doi și le-a spus: ”A sunat foarte, foarte bine! Bravo! DA!”. Cu 4 de DA, concurentii merg mai departe în competiție.

Ansamblul multicultural Dobrogea de Sud a prezentat pe scenă un colaj format dintr-un dans tătăresc, unul grecesc, unul aromân și unul românesc. Cei 36 de membri au umplut scena și au transmis foarte multă veselie. ”Ce mi-a plăcut la nebunie la momentul vostru este că fiecare dintre etnii a dansat și pe muzica celeilalte. Și asta pentru mine e un simbol minunat, e semn că se poate conviețui în armonie.”, a spus Mihaela. Andi nu a fost încântat de moment și a acordat NU, însă Ansamblul multicultural Dobrogea de Sud merge mai departe cu 3 de DA.

Alexandru Munteanu a adus un nou instrument pe scena de la Românii au talent: marimba. Concurentul i-a impresionat pe jurați cu momentul creat și le-a dat toate motivele să se ridice în picioare și să-l aplaude. ”A fost un moment foarte, foarte bun, iar el este un percuționist foarte talentat!”, a spus Andi Moisescu. Alexandru a obținut 4 de DA și merge mai departe.

Nici magia nu a lipsit aseară din cea de-a șasea ediție a celui mai tare show de divertisment. Cristian Pestrițu i-a vrăjit pe Andi, Mihaela, Andra și Florin cu trucurile pe care le-a făcut la masa juriului. La final, încântată de moment, Andra i-a spus: ”Na, ghicește acum răspunsul meu! Dar tu îl știai de vreo trei zile… Răspunsul meu este DA!”. Cu Cristian ne revedem în etapa următoare, unde merge cu 4 de DA.

Scena este locul în care Ada Lupu se exprimă cel mai bine. Concurenta a prezentat aseară un număr de teatru de animație, cu care i-a binedispus pe toți și i-a făcut să se simtă din nou copii. ”Dragă Ada, un artist adevărat nu are nevoie de foarte multe mijloace. E foarte simplu, ai creat o stare foarte frumoasă. Ai reușit să găsești copilașul de dinăuntru. Chiar frumos!”, a spus Florin. Ada a primit 4 de DA și continuă competiția.

Cei doi membri ai grupului Efekt Group au realizat un moment care i-a ținut pe jurați cu sufletul la gură. Acrobațiile executate de ei au fost perfecte și, astfel, au demonstrat că sunt extrem de talentați și că merită să meargă mai departe cu 4 de DA! ”Păi, sunteți buni! Ce să zic? Mai aplaud o dată! Bravo!”, le-a spus Mihaela.

Mihaela Hasuna locuiește în Israel, dar a venit la preselecții pentru a-i încânta pe români cu vocea sa incredibilă. Concurenta a cântat muzică belcanto și a impresionat încă de la primele note atinse. ”Cât de frumos a sunat! Așa cald… am închis ochii și m-ați dus într-o poveste frumoasă și dulce. Foarte frumos… și-mi place povestea. DA!”, a spus Andra. Mihaela a obținut 4 de DA și merge în etapa următoare.

Seara s-a încheiat cu golden buzz-ul Andrei din acest sezon. Manuel Chivari a cântat perfect melodia Sunday morning și a reușit să-i cucerească pe jurați cu timbrul său vocal deosebit. Andra nu a stat prea mult pe gânduri și a apăsat butonul auriu, pentru a-l trimite pe Manuel direct în semifinală, după care a mers pe scenă pentru a-l felicita și îmbrățișa pe favoritul ei. ”Eu de multe ori mă las dusă de emoție și de ce se întâmplă pe moment”, a declarat jurata.

Andi Moisescu a completat: ”Un moment extrem de proaspăt și neașteptat. Așa cum ar trebui să fie momentele de golden buzz în emisiunea Românii au talent.”.

Cea de-a șasea ediţie Românii au talent a fost una extraordinară, presărată cu momente impresionante, distracție şi mult talent autentic.

Căutarea continuă şi noi concurenţi sunt gata să-şi demonstreze talentul vinerea viitoare, de la 20:30, numai la PRO TV! 

Lasa un comentariu aici!

1 Comment

1 Comment

  1. Mihai

    6 aprilie 2016 at 16:07

    Ati pus de doua ori Andi Moisescu.

Lasă un răspuns

Analize

AUDIENTE TV: Victorie totală pentru ”Chefi la cuțite”! Vezi aici clasamentele de audiență de ieri seară.

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Luni, 11 iunie, Antena 1 înregistrează o victorie detașată în toate targeturile de referință cu înfruntarea concureților cooking show-ului „Chefi la cuțite””. Ediţia de aseară care a adus eliminarea blondei Antoanela Alexandera plasat stația pe primul loc, conform datelor furnizate de Kantar Media.

 

Total >>Total
Units >>Rtg(000)
TotalTitleChannelStart timeEnd TimeNationalUrban18-49 Urban
CHEFI LA CUTITEAntena 120:3823:371475808395
LAS FIERBINTIPro TV20:3021:351194583297
Film – GARDA DE CORPPro TV21:3523:27879424259
ASK VE MAVIKanal D19:5822:35821429110

Antena 1 s-a clasat pe primul loc  în intervalul 20:38-23:37 cu „Chefi la cuțite”. Pro TV nu reușește să menţină interesul audienţei cu sitcom-ul „Las Fierbinti” și filmul de acțiune ”Garda de corp”. Kanal D se menține pe locul trei cu serialul turcesc ”Dragoste și ură”.

 

Topul posturilor TV în funcţie de audienţă în intervalul emisiunii „Chefi la cuțite”, ieri 11 iunie:

PUBLICUL NAȚIONAL

Target>>National All
Interval>>20:38-23:37
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Antena 120.58.01439.9
Pro TV15.15.91060.7
Kanal D10.94.3766.7
Antena 37.02.7489.6
Romania TV6.32.5441.3

PUBLICUL URBAN

Target>>Urban All
Interval>>20:38-23:37
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Antena 120.38.2789.8
Pro TV13.35.4516.1
Kanal D9.84.0382.2
Antena 39.13.7353.3
Romania TV5.22.1201.8

PUBLICUL COMERCIAL

Target>>18-49 Urban
Interval>>20:38-23:37
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Antena 126.78.7384.0
Pro TV20.06.5288.5
Kanal D7.42.4106.5
Realitatea TV4.51.565.4
Antena 33.81.254.1

Sursa datelor: Kantar Media Copyright: ARMA

 

Cotă de piaţă (Market Share) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (Rtg%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Rating (Rtg%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Analize

ANALIZĂ AUDIENȚE. ”Romania-Finlanda” a dat piept cu ”Chefi la cuțite”! Vezi aici cine a câștigat lupta audiențelor ieri seară!

Published

on

Sursa foto: Echipa națională de fotbal a României @NationalaRomanieiOfficial

Marți, 05 mai, Pro TV a difuzat meciul amical de fotbal ”Romania-Finlanda”, cu audiențe care au plasat stația pe primul loc in clasamente, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Total>>Total
Unit>>Rtg(000)
TotalTitleChannelStart timeEnd TimeNationalUrban18-49 Urban
ROMANIA-FINLANDAPro TV20:3622:2518111015454
CHEFI LA CUTITEAntena 120:0023:051321779396
Film – COMANDOPro TV22:3224:191126602334
ASK VE MAVIKanal D19:5822:36827449153

PRO TV s-a clasat pe primul loc în toate targeturile de referință cu meciul amical de fotbal „Romania-Finlanda”Antena 1 este pe locul doi cu „Chefi la cuțite” care înregistrează audiențe foarte bune mai ales în targetul comercial. Serialul turcesc ”Dragoste și ură” se bucură de un public fidel care menține Kanal D in topuri chiar și în serile foarte competitive.

Topul posturilor TV românești în intervalul de Prime Time 20:00-23:00, ieri 05 mai.

PUBLICUL NAȚIONAL

Target>>National All
Interval>>20:00-23:00
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV21.58.61533.2
Antena 118.47.31313.7
Kanal D11.54.6818.3
Antena 35.62.2398.7
Romania TV4.61.8330.5


PUBLICUL URBAN

Target>>Urban All
Interval>>20:00-23:00
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV21.38.9860.9
Antena 119.18.0773.6
Kanal D10.84.5437.3
Antena 36.92.9279.6
Romania TV3.91.6156.3


PUBLICUL COMERCIAL

Target>>18-49 Urban
Interval>>20:00-23:00
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV27.29.0401.5
Antena 126.68.8392.6
Kanal D10.33.4151.6
Prima TV3.61.253.3
Antena 32.10.731.4

Sursa datelor: Kantar Media Copyright: ARMA

Cotă de piaţă (Market Share) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (Rtg%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Rating (Rtg%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Analize

ANALIZĂ AUDIENȚE TV. Pro TV lider detașat în ultima seară de mai! Vezi aici topul televiziunilor în Prime Time.

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Joi, 31 mai, Pro TV domină concurența în toate targeturile de referință cu serialul de comedie „Las Fierbinți” și filmul de aventuri „See Spot Run” (2001), conform datelor furnizate de Kantar Media.

KANAL D s-a clasat pe locul secund în intervalul 20:00-23:00 cu serialul turcesc „Dragoste si Ură” care înregistrează o consolidare a cotei de piață, chiar și în targetul comercial. Antena 1 a facut o alegere neinspirată de programare cu filmul „Troia”, clasându-se doar pe locul patru în target National si Urban, la distanță considerabilă față de primele două clasate. Topul audiențelor este completat de Antena 3 și Romania TV cu discuții si analize pe marginea ultimelor evenimente de pe scena politică.

Topul audiențelor posturilor TV în intervalul de Prime Time 20:00-23:00, ieri 31 mai.

 

PUBLICUL NAȚIONAL

Target>>National All
Interval>>20:00-23:00
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV21.17.41321.0
Kanal D13.14.6818.3
Antena 37.02.5439.9
Antena 16.82.4425.3
Romania TV5.72.0358.2

PUBLICUL URBAN

Target>>Urban All
Interval>>20:00-23:00
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV20.67.5724.9
Kanal D12.64.6442.2
Antena 39.03.3316.4
Antena 15.62.0197.2
Romania TV5.11.9178.9

PUBLICUL COMERCIAL

Target>>18-49 Urban
Interval>>20:00-23:00
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV29.58.0357.1
Kanal D10.82.9131.2
Antena 19.52.6114.9
Antena 34.11.149.0
TVR 12.90.835.4

Sursa datelor: Kantar Media Copyright: ARMA

 

Cotă de piaţă (Market Share) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (Rtg%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Rating (Rtg%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Trending