Connect with us

Emisiuni

ROMÂNII AU TALENT: Concurenții au primit milioane de DA din partea telespectatorilor! Show-ul a fost lider absolut de audienţă!

Published

on

Vineri, românii au avut parte de o nouă ediție istorică Românii au talent, cu replici inedite, momente senzaționale, concurenți carismatici, multă energie și talent autentic prezentat în cele mai surprinzătoare forme.

 

Jurații Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu au aplaudat fascinați reprezentații fabuloase care i-au făcut să se ridice de pe scaune, au răsplătit cu DA concurenții care au reușit să-i cucerească și s-au distrat în fiecare pauză de filmare împreună cu gazdele emisiunii, Smiley și Pavel Bartoș.

 

În cea de-a opta ediție a celui mai tare show de divertisment am urmărit momente impresionante de dans, canto, jonglerie, teatru, gimnastică, sărituri incredibile și acrobații și ne-am bucurat de un spectacol desăvârșit.

 

După ce a așteptat șapte ediții momentul perfect pe care să-l trimită direct în semifinală, Andi Moisescu a apăsat vineri butonul auriu pentru grupul Ok World Wide, care a adus pe scenă un număr inedit de breakdance. Cei cinci membri ai grupului au îmbinat perfect elementele moderne cu cele tradiționale și au transmis foarte multă energie, reușind să-i impresioneze pe cei patru jurați și să ajungă în semifinalele competiției.

 

[rdmof_dropcaps type=”circle” color=”” background_color=”BLUE”]A[/rdmof_dropcaps] A opta ediție Românii au talent a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public!

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul Românii au talent a înregistrat 18.3 puncte de rating și 46.2% share, față postul de televiziune clasat pe locul doi,  KANAL D care a obţinut 4.8 puncte de rating și 12.2% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproape 3 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:56, peste 3.5 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

 

EP.8 ROMANII AU TALENT 2017:
LOCUL 1 – PRO TV – 18.3% RATING, 46.2% SHARE
LOCUL 2 – KANAL D – 4.8% RATING, 12.2% SHARE

 

EP.7 ROMANII AU TALENT 2017:
LOCUL 1 – PRO TV – 17.4% RATING, 48.4% SHARE
LOCUL 2 – ANTENA 1 – 3.9% RATING, 10.9% SHARE

 

 

Concurenți hotărâți să impresioneze juriul și publicul

 

Pentru a doua oară în acest sezon, Elvis Presley a urcat pe scena Românii au talent, însă sub o altă formă de data aceasta. Tudor Lakatos a venit hotărât să ridice sala în picioare și a reușit. A cântat la chitară și voce, a făcut spectacol și a adus foarte multă energie și culoare. ”În primul rând, îți mulțumesc că mi-ai adus aminte de tinerețea mea, când făceam armată și eram soldat. Atunci aveam un obicei: să servesc un rom mic dimineața. Cu 4 DA, pregătește-te! Mă aștepți în culise să semnăm contractul de agent!”, i-a spus Florin cu zâmbetul pe buze.

 

Victor Lozavanu a venit plin de emoții, dar încrezător în talentul lui. Cu toate că este încă adolescent, concurentul muncește foarte mult și luptă pentru visurile lui. La Românii au talent a prezentat un număr de jonglerii cu bile și a adus bucuria copilăriei pe chipurile tuturor. ”După părerea mea, reacția publicului spune tot. Nimic nu e întâmplător. Cred că ne impresionează foarte tare nivelul la care ai ajuns din prisma unui pasionat. Bravo, Victor!”, i-a spus Andi. Victor a plecat mai departe cu 4 DA.

 

Show-ul a continuat cu un moment de urban dance prezentat de o micuță extrem de carismatică, Erika Doni. Concurenta i-a fermecat pe jurați cu numărul de dans prezentat și cu siguranța sa. A avut atitudine și energie și a reușit să obțină 4 DA. ”Mi s-a părut că am văzut un om matur pe scenă, mi-ai oferit o siguranță. M-am simțit ca și cum ai dansat pentru mine, bravo!”, i-a spus Andra la final.

 

Clubul Sportiv Akira a îmbinat perfect dansul cu artele marțiale. Cei 20 de membri ai grupului au umplut sala cu energie și forță, s-au sincronizat perfect și au făcut o demonstrație uluitoare de putere. ”Cam asta e definiția spectacolului: puțină disciplină, puțină distracție, puțină imaginație.”, le-a spus Andi. Concurenții au primit la final 4 DA.

 

Confuz și Scooby Dee au adus hip hop-ul pe scenă. Cei doi concurenți au cântat o melodie rap compusă de ei, au reușit să-i transmită perfect mesajul și au primit ropote de aplauze din partea publicului. ”Eu zic să mergeți exact pe drumul vostru, să ziceți ce aveți de zis, pentru că mi se pare interesantă combinația voastră, cu iubirea, ura. Despre asta e vorba în hip-hop.”, a spus Mihaela, iar băieții au obținut 4 DA.

 

Cei patru membri ai grupului Run to Infinity au prezentat un moment inedit de chinese pole, plin de elemente spectaculoase, executate perfect. Concurenții s-au sincronizat perfect, au demonstrat că au foarte multă forță și că sunt extrem de talentați. ”A fost fantastic! Mergeți în etapa următoare cu 4 DA! Vă mulțumim frumos!”, le-a spus Andra, fermecată de reprezentația lor.

 

Ludovic Filtner a revenit la Românii au talent. Cu încredere și plin de speranță că va impresiona juriul a doua oară, Ludovic a cântat piesa Bensonhurst blues și a demonstrat că are calități vocale incredibile, dar și aptitudini actoricești, reușind să obțină aplauze,  felicitări și 4 DA. ”Îmi place foarte mult interpretarea lui și mi se pare că i se potrivește genul ăsta de personaj. Te ajută și fața. Și mi-a plăcut că ai intrat în pielea personajului asumat. Așa și trebuie.”, i-a spus Andi.

 

Cele 18 fete din Ansamblul Sânzienele au adus pe scenă un dans tradițional în care au strecurat elemente moderne. Concurentele au umplut sala cu energie, culoare și frumusețe, publicul a apreciat fiecare mișcare de dans, iar fetele au obținut 3 DA de la Andi, Mihaela și Andra și NU de la Florin. ”Una peste alta, până la final am ajuns la concluzia că: de ce nu? E un dans pe care l-ați făcut inspirându-vă după un dans tradițional românesc. La mai mare! E foarte bine până aici.”, le-a spus Mihaela.

 

Maria Mocioiu a venit la Românii au talent cu un talent nativ și hotărâtă să colaboreze cu Andra. Concurenta a prezentat un moment de canto clasic, Florin Călinescu i s-a alăturat pe scenă și au dansat împreună, Maria a reușit să surprindă juriul și la final a primit 3 DA și un… extaz! ”Cu trei DA și un extaz mergeți la coafor, la croitor, la sală, că ne vedem în etapa următoare!”, i-a spus Florin.

 

Cele două fete care formează grupul Double shot au adus vineri un număr electrizant de dans hip-hop. Concurentele au avut ritm, mișcări potrivite stilului și au transmis energie și putere. ”Dacă vă duceți împreună la club, cred că nu mai are sens să stea nimeni pe acolo, decât bărbații eventual, să se uite ca la spectacol.”, le-a spus Mihaela, iar fetele au plecat mai departe cu 4 DA.

 

Teodora Pahonţu a făcut o demonstrație de forță și talent prin prezentarea unui moment extraordinar de percuție la tobe. Are ritmul în sânge și a cucerit jurații încă din primele secunde. Sala a fost în picioare, iar Teodora a obținut 4 DA. ”E extraordinar atunci când o fată decide să cânte la baterie, e clar din start un punct câștigat. Îmi place că s-a apucat serios de studiu, știe ce vrea, e pe drumul cel bun.”, i-a spus Andi la final.

 

Livia Şchiopu a venit la Românii au talent încrezătoare în talentul său și a dovedit că este pregătită să cucerească o lume întreagă cu vocea sa formidabilă. A cântat vineri melodia The one I love și a încântat cu timbrul ei vocal. ”Ești foarte bună! Trebuie neapărat să-ți găsești niște colegi, pentru că ești atât de bună încât singură pe scenă e foarte sărac… doar acest aspect. Dar sper ca după această emisiune să te caute ei, chitariștii, toboșarii și așa mai departe.”, a spus Florin la final, iar Livia a primit 4 DA.

 

Grupul Zburătorii a demonstrat că talentul este la înălțime pe scena celui mai iubit show de divertisment din România! Valeria, Alexandru și Ion practică gimnastică pe trambulină, iar momentul pe care l-au pregătit pentru Românii au talent i-a impresionat pe jurați, dar și pe Smiley și Pavel Bartoș, care au trăit cu intensitate fiecare săritură pe care au văzut-o la concurenți. “Am o bănuială că o să faceți și mai bine data viitoare! Tocmai pentru că sunteți deprinși și vă văd muncitori, răspunsul meu e da!”, a spus Mihaela după momentul celor trei tineri. Grupul Zburătorii merge mai departe cu 4 DA.

 

Eva Timuș are 13 ani, este din Chișinău și nu i-a impresionat pe toți numai cu frumusețea, dar și cu vocea ei. A cântat piesa Beautiful și a cucerit prin maturitatea și timbrul special, iar Andra i-a spus: “Sunt multe lucruri care îmi plac la tine! Mi s-a părut că a venit un înger care ne-a cântat! Ai o voce foarte frumoasă, ai toate atuurile să mergi mai departe!”. Eva a primit 4 DA și merge în etapa următoare.

 

Gabriela Cristea a urcat pe scena de la Românii au talent cu foarte multe emoții, însă în momentul în care a început să cânte, a transmis mesajul puternic al piesei și a fost aplaudată îndelung de public. “Cred că toți cei din sală vor să fie elevii dumneavoastră! Ai niște sute de da numai de aici, din public”, a remarcat Mihaela după aplauzele îndelungi ale publicului. Gabriela merge în etapa următoare cu 4 DA.

 

Cei cinci băieți din grupul Ok World Wide au încheiat în forță cea de-a opta ediție a sezonului #7epic Românii au talent. Concurenții au adus pe scenă un moment de breakdance și acrobații în care au îmbinat tradiția cu elementele moderne. S-au distrat, au avut energie, au fost plini de entuziasm și au dovedit că trăiesc prin dans și că așa se exprimă cel mai bine. Publicul a aplaudat încontinuu, Smiley și Pavel au fost fascinați de numărul inedit, jurații s-au ridicat de pe scaune pentru a-i felicita, iar Andi nu a ezitat și a apăsat butonul auriu pentru a-i trimite direct în semifinală, după care a mers pe scenă pentru a-i felicita și îmbrățișa. ”E seara voastră! Nu putea să fie ceva mai frumos! Superlativul absolut, e tot ce pot să spun! Este actul artistic al sezonului.”, a spus juratul, fericit că a avut răbdare și a așteptat butonul auriu perfect.

 

A fost o seară formidabilă la Românii au talent, în care telespectatorii au avut parte de un show absolut, momente memorabile, originalitate, pasiune, entuziasm, energie și foarte mult talent autentic. Vinerea viitoare, căutarea noilor eroi naționali continuă, de la 20:30, cu o nouă ediție extraordinară, patru jurați într-o formă de zile mari și doi prezentatori puși pe distracție.

 

Cifrele prezentate in acest articol sunt furnizate de PRO TV si au caracter pur informativ.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Analiza este facuta pe target-ul 18-49 Urban (Publicul Comercial)

Perioada: 7 aprilie 2017

 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

 

Cu o energie debordantă, Andreea Esca ”predă” o lecție de tonus și revigorare, duminică, la Ce se întâmplă, doctore?

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Emisiuni

Politică şi delicateţuri: Un fin intelectual de la TVR, în bucătăria lui Dinescu   

Published

on

Foto Credit: TVR

Are invitaţi garantat 100% interesanţi în emisiunile sale. De data aceasta, Cătălin Ştefănescu trece în postura de invitat. Şi nu oriunde, ci în bucătăria lui Mircea Dinescu. La ce teste îl supune poetul pe jurnalistul TVR, vedem în ediţia „Politică şi delicateţuri” de duminică, 29 aprilie, ora 15.30, la TVR 1 şi TVR+.

În cele nouă sezoane ale Politicii şi delicateţurilor, Mircea Dinescu a adus în faţa telespectatorilor şi a… tigăii, numeroase vedete ale postului public. În ultima duminică din aprilie, a venit rândul lui Cătălin Ştefănescu, „unul dintre cei mai fini intelectuali de la TVR”, cum îl numeşte poetul. Ediţia Politică şi delicateţuri al cărei invitat este Cătălin Ştefănescu poate fi vizionată la TVR 1 duminică, 29 aprilie, de la ora 15.30.

Nici nu a apucat să intre în bucătărie, că gazda emisiunii îl şi pune pe distinsul invitat la încercare: scoate trei plante şi îl întreabă ce sunt. Cătălin nu se pierde cu firea, dar recunoaşte doar una din trei, măcrişul şi loboda fiindu-i străine, spre amuzamentul lui Dinescu.

Apoi îl trece la tigaie, unde musafirul îşi asumă rolul cu seriozitate: prăjeşte două bucăţi de carne, una de viţel şi una de porc. După ce sunt gata, gazda le înveleşte într-un prapur de miel.

 

Totul merge strună, fripturile învelite sunt însoţite de verdeţuri de primăvară, condimentate şi stropite cu vin şi cu nelipsita zeamă de portocală. Mircea Dinescu a găsit şi un nume pentru noua sa invenţie culinară: „de-a v-ați ascunselea sub prapur de miel”.

Cum testul bucătăriei este trecut cu brio de Cătălin, cei doi – gazdă şi invitat – coboară în cramă să asculte muzica inegalabilului Ionel Tudorache şi să pună ţara la cale. Firi curioase, cei doi se bombardează reciproc cu întrebări, se contrazic şi se descos într-un dialog demn de doi intelectuali de seamă. De neratat duminică, 29 aprilie, de la 15.30, la TVR 1 şi TVR+.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Vlad, Sofia, Teodor și Eduard dezvăluie secretele părinților lor, Valentina Fătu, Cristina Pocora și Emil Mitrache la “Aici eu sunt vedeta”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

O actriță binecunoscută, un actor celebru și o femeie politician vor face echipă cu ai lor copii, joi, 26 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1, în ultima ediție a acestui sezon a show-ului “Aici eu sunt vedeta”, prezentată de Cosmin Seleși. Micuții sunt imprevizibili, simpatici și debordant de sinceri. Și vor da din casă multe secrete de-ale celebrilor lor părinți.

Așadar, joi, la “Aici eu sunt vedeta” Valentina Fătu va fi însoțită de fiul ei, Vlad (9 ani), Emil Mitrache, cunoscut drept “Americanu’”, îi va avea alături pe fiii săi, Teodor (8 ani) și Eduard (6 ani), iar Cristina Pocora va veni împreună cu fiica ei, Sofia (6 ani).

Sunt sigură că în fiecare familie sunt lucruri pe care n-ai vrea să le știe vecinii, părinții, socrii. Noi, deși nu părem, suntem o familie de emotivi. Pe Vlad am încercat să-l motivez și să-l fac să înțeleagă că nu am venit aici să câștigăm puncte sau premii, ci să ne simțim bine”, spune Valentina Fătu.

E prima dată când participăm la o asemenea emisiune. Ei, de obicei, sunt mai timizi, dar am încredere. Eu zic că îi cunosc destul de bine. Și acum, dacă o să dea din casă, ce-o să fie? Nu mă sperie acest lucru”, adaugă Emil Mitrache.

Ne cunoaștem foarte bine, dar știu că va spune foarte multe lucruri, pentru că ea este obișnuită să vorbească, să spună adevărul. Nu are nici un fel de limită și sunt sigură că va povesti multe. Mi-e și groază”, spune Cristina Pocora.

De asemenea, în aceeași ediție, actorul Vasile Muraru, partenerul de scenă al Valentinei Fătu, vine să povestească o întâmplare din copilăria petrecută în comuna natală Girov, din județul Neamț, iar cei trei părinți celebri din platou vor trebui să-i ghicească deznodământul. Printr-un mesaj video, mama lui Vasile Muraru va spune propria versiune a întâmplării povestite de actor.

Așadar, ce vor răspunde Vlad, Sofia, Teodor și Eduard la întrebări precum “La cine țipă mami cel mai des?”, “Ce-i spune mami cel mai des lui tati?” sau “Ce credeți că n-ar trebui să spuneți aici despre tati?”, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 26 aprilie, de la ora 20.00, în ultima ediție “Aici eu sunt vedeta” a actualului sezon.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Vlad Musta face orice pentru a cânta: ”Mi-am cumpărat chitara electrică cu toți banii din casă…!”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

La doar 19 ani, Vlad Musta a adus cu el la ”The Four – Cei 4” vocea sa și o chitară, iar armele” aceste i-au adus un loc între ”Cei 4”. Sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1, Vlad intră din nou în luptă pentru a-și apăra scaunul.

Vlad a reușit să cucerească voturile juraților cu vocea sa deosebită și o chitară, însă pentru a doua melodie din duelul cu Izabela, a decis să renunțe la chitară și a oferit un spectacol complet diferit celor prezenți, apreciat pe măsură! Vlad Musta a primit aproape 65% dintre voturile publicului!

Chitara electrică este însă cel mai drag lucru al său, așa că nu e de mirare că în copilărie și-a cumpărat singur una. ”Cea mai importantă și plăcută amintire din copilărie rămâne momentul în care mi-am cumpărat chitara electrică… cu toți banii din casă…!”, își amintește Vlad râzând.

Din fericire, familia sa și-a dat seama destul de repede de talentul lui, iar părinții l-au susținut să urmeze cursuri de specializare. ”Aveam 15 ani atunci când am început să studiez chitara, nu am avut planuri mărețe inițial, dar am încercat mereu să progresez, să fiu într-o luptă interioară constantă ca să descopăr cea mai bună versiune a mea. De la 16 ani m-am apucat de canto cu doamna Crina Mardare și am reluat cursurile de chitară cu un alt profesor, iar experiența mea ca și instrumentist a crescut foarte mult. Așa am ajuns să fiu chitarist în diferite trupe și ușor, ușor , am început să prind o anumită  experiență”, spune Vlad, care este pentru prima dată într-o emisiune.

 Bătălia pentru un loc printre Cei 4 continuă și sâmbăta viitoare, de la ora 20.00, când noi challengeri, tineri muzicieni talentați și dornici să se afirme, vor încerca să obțină un loc ocupat de cei patru artiști aflați pe scaune, astfel că niciunul dintre ei nu va fi în siguranță! Fiecare challenger va cânta o melodie, iar jurații Antonia, Feli, Cheloo și Carla’s Dreams vor evalua prestația sa. Doar challengerii care primesc toate cele patru voturi ale juraților au dreptul să provoace la un duel pe unul dintre ”Cei 4”.

Publicul din sală este cel care ia decizia finală în urma duelului muzical dintre challenger și unul dintre cei patru. Publicul votează prin intermediul aplicației ”The Four – Cei 4”, iar cântărețul cu cele mai multe voturi se va așeza pe scaun. În situația în care unul dintre ”Cei 4” își piede locul, există o șansă de salvare: Artiștii care au ocupat de-a lungul competiției un scaun pot fi votați de telespectatori prin intermediul aplicației ”The Four – Cei 4” timp de 24 de ore din momentul părăsirii competiției, iar patru dintre ei, care au obținut cele mai multe voturi, pot fi întorși direct în semifinală. Challengerii care nu reușesc să obțină un scaun, nu pot fi readuși în competiție.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending