HomeALL MEDIAROMANII AU TALENT: Preselecţiile pentru show-ul televiziune nr.1 ajung în Bucureşti!

ROMANII AU TALENT: Preselecţiile pentru show-ul televiziune nr.1 ajung în Bucureşti!

Ai curaj și arată întregii țări talentul tău! Preselecțiile pentru sezonul șapte Românii au talent continuă weekend-ul acesta la București!

Toți cei care vor să se facă remarcați sunt așteptați sâmbătă, 8 octombrie și duminică, 9 octombrie, la hotel Expocenter, începând cu ora 10:00, să demonstreze că merită să intre în cursa pentru titlul de erou național și marele premiu sau pentru premiul de originalitate.

 

După ce caravana Românii au talent a oprit în mai multe orașe din țară și mii de persoane au adus spectacolul în cadrul preselecțiilor, românii sunt așteptați sâmbătă și duminică la București, pentru a arăta că talentul lor trebuie văzut și aplaudat de o țară întreagă

Smiley si Pavel Bartos ROMANII AU TALENT

Smiley si Pavel Bartos
ROMANII AU TALENT

 

Ai încredere în talentul tău! Urmărește-ți visul și trăiește spectacolul vieții tale! Și tu poți ajunge pe cea mai iubită scenă din România, trebuie doar să îndrăznești să uimești! Ai curajul de a păși pe scena care schimbă destine și vino la preselecțiile pentru sezonul șapte Românii au talent!

Înscrierile pentru cel de-al șaptelea sezon Românii au talent se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar participanţii sunt aşteptaţi să-şi demonstreze talentul în cadrul caravanei.

 

Foto Credit: PRO TV

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns