HomeTELEVIZIUNEEmisiuni“Romanii au talent” revine la Pro TV cu cel de-al treilea sezon!

“Romanii au talent” revine la Pro TV cu cel de-al treilea sezon!

Vineri, 15 februarie, de la ora 20:30 eroii se intorc la ProTV in noul sezon al super show-ului “Romanii au talent”. Emotii de tot felul, talente care mai de care mai neasteptate si surprinzatoare, un juriu pus la incercare de numere extraordinare si un cuplu de prezentatori mai activ si mai haios ca niciodata vor face din nou deliciul telespectatorilor in fiecare inceput de weekend.

Asteptat de milioane de telespectatori, al treilea sezon “Romanii au talent” debuteaza in forta. Printre momentele care vor starni hohote de ras sau exclamatii de uimire, prima editie a show-ului de la ProTV va aduce o situatie total neasteptata. Chiar daca este cel mai dur si mai direct membru al juriului, Mihai Petre starneste pasiuni nebanuite in randul publicului feminin.

Aflat la preselectiile din Oradea, Mihai a fost invitat pe scena de una dintre concurente, al carei vis era sa danseze macar o data cu juratul de la ProTV. Nu mica a fost surpriza cand aceasta a incercat sa il sarute! Care este deznodamantul acestei povesti telespectatorii vor afla vineri, 15 februarie de la ora 20:30.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns