HomeLIFE STYLERomânii dependenţi de reality-show-uri !

Românii dependenţi de reality-show-uri !

A devenit o moda pentru posturile de televiziune romanesti sa gazduieasca emisiuni de tip reality show ! Productia de astfel de emisiuni este in crestere fata de alti ani si asta nu se opreste aici ! „Romani sunt dependenti de relitate si show”

Audienţele reality-show-urilor rămân stabile chiar şi după mai multe sezoane, în ciuda faptului că majoritatea televiziunilor care le găzduiesc „strică suspansul” anunţând că poveştile de dragoste, ură, invidie sau alte intrigi care dau savoare fiecărui episod sunt refăcute cu actori angajaţi, şi nu cu personaje reale.

Având în vedere profitul maxim din investiţia minimă, numărul emisiunilor de gen s-a înmulţit în oferta posturilor româneşti de televiziune.

În prezent avem 15 emisiuni de gen, de la „Test de fidelitate” şi „Trădaţi în dragoste”, până la show-urile cu vedete gen „Cireaşa de pe tort” sau „Aruncaţi din tren”, plus ediţiile „de sezon”, cum ar fi „Şatra” de la Kanal D, sau reality-showrile neregizate ca „Noră pentru mama” ori „Schimb de mame” (Prima TV).

„Personajele şi întâmplările pe care se bazează scenariul fiecărui episod sunt fictive”, anunţă realizatoriii uneia dintre emisiunile cu „drame din amor”, „Test de fidelitate”, un show foarte urmărit, deşi „regia” se vede uneori chiar şi din felul în care personajele îşi rostesc replicile.

„Nu ai voie să faci asemenea emisiuni cu personaje reale”

Amantul, fata neascultătoare şi scandalul fictiv


Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns