HomeALL MEDIARomanii s-au saturat de Hormonica

Romanii s-au saturat de Hormonica

In urma cu doua saptamani am lansat intrebarea: Ar trebui ca Monica Columbeanu sa se retraga o perioada din viata mondena? Daca va mai aduceti aminte, intrebarea a fost lansata in urma unor declaratii pe care sotia lui Irinel le-a facut prin care incearca sa-si indrepte imaginea dupa toate scandalurile in care a fost iplicata in ultima perioada.

Ca alternativa la aceste declaratii, userii Showbiz.ro au putut sa aleaga si alte variante prin care Monica sa faca acest lucru, una dintre ele, dupa cum am precizat si mai sus, a fost aceea de a se retrage o perioada din lumina reflectoarelor.

Astfel, mai bine de jumatate dintre votanti si-au dorit ca Monica sa dispara o perioada din peisajul monden, 56,05% alegand varianta: „Ar fi cazul, ne-am saturat de familia Columbeanu„.

Desi Showbiz.ro este un site in care publicul majoritar este alcatuit din barbati, nu au fost prea multi doritori care sa aleaga varianta „Vrem sa ramana doar daca apar poze nud cu ea„, aceasta acumuland numai 12,10% din voturi, cat despre sustinatori, nici nu se pune problema – doar 6,37% doresc ca „Scorpia din Izvorani” sa ramana in peisaj.

Sursa: Showbiz.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns