HomeTELEVIZIUNEEmisiuniRomânii și-au votat preferații cu aplicația „Fii Antrenor” în prima ediție de confruntări de la Vocea României

Românii și-au votat preferații cu aplicația „Fii Antrenor” în prima ediție de confruntări de la Vocea României

Prima ediție de confruntări a inovat modul în care românii se uită la televizor, prin aplicația Fii Antrenor. Barierele ecranelor au fost trecute, iar telespectatorii au putut să își voteze preferații din echipele antrenorilor chiar în timpul confruntărilor, o nouă metodă de interacțiune în timp real între cei din fața televizoarelor și show.

 

Peste 140.000 de români au descărcat aplicația Fii Antrenor din Google Play și App Store, s-au implicat activ și au votat concurenții pe care îi preferă pentru a merge mai departe către marele trofeu Vocea României. Intuiția telespectatorilor a fost foarte aproape de preferințele antrenorilor, și acest lucru a demonstrat încă o dată că doar vocea contează.

În fiecare ediție de confruntări în ringul de pe scena Vocea României, telespectatorii vor putea să își voteze concurenții preferați, aplicaţia Fii Antrenor oferindu-le ocazia să intre în atmosfera show-ului și în rolul de antrenor chiar de la ei de acasă. Cu fiecare ediţie se pot aduna puncte, raspunzând rapid la întrebări şi ghicind cine trece mai departe în show-urile LIVE, iar la final cine va fi Vocea României!

Aplicaţia „Fii Antrenor” este disponibilă gratuit în App Store şi Google Play, inovația posibilităţilor pe care le oferă:

  • ENGAGEMENT – ghiceşti cine merge mai departe şi strângi puncte pe parcursul show-ului
  • SHARING – le împărtăşeşti prietenilor performanţele, mai ales când ghiceşti cine ajunge în etapa următoare
  • SUPER-PREMII – câştigi un iPod Shuffle pe săptămână, iar la final marele premiu – un iPhone 6.

vocea romaniei

Foto Credit: PRO TV

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns