HomeALL MEDIARomantica TV primul post care va disparea din spatiul media ?

Romantica TV primul post care va disparea din spatiul media ?

Postul tv Romantica, care apartine grupului Realitatea Catavencu, renunta la toate emisiunile romanesti si ramane doar cu productiile straine, dupa ce conducerea trustului a anuntat ca sisteaza investitiile.

Grupul Realitatea – Catavencu renunta la toate productiile si investitiile pe care le facea pentru postul TV Romantica, informeaza un comunicat de presa al Grupului media remis Ziare.com.

Decizia vine ca urmare a ofertei facuta de Grupul media partenereului englez, Chello Zone, pentru preluarea pachetului majoritar al postului TV Romantica.

„Pana la primirea unui raspuns ferm, conducerea GRC a decis sa opreasca temporar dezvoltarea statiei si investitiile. Postul de televiziune Romantica va renunta la productia de continut local pentru primul trimestru al anului 2009„, se arata intr-un comunicat de presa al Grupului media.

Romantica este un parteneriat din care Realitatea Catavencu detine 49%, iar grupul international Chello Zone – 51%. Totodata, o mare parte din personalul implicat acum in productia locala va fi redistribuit in cadrul grupului.

Lasa un comentariu aici!

Written by

gloria.antonescu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns