HomeMAGAZINRomanul “Cimitirul” se lanseaza maine la Gaudeamus

Romanul “Cimitirul” se lanseaza maine la Gaudeamus

Sambata, 23 noiembrie, ora 16:00, are loc, la Targul Gaudeamus, lansarea cartii “Cimitirul”, romanul de debut al lui Adrian Telespan.

De ceva timp presa nu a mai fost atat de prietenoasa cu un scriitor tanar, aflat la debut. Adrian Telespan are 34 de ani si a lucrat in media. În perioada 2000 – 2012, a fost producător executiv la ProTV, Antena 3, Realitatea TV şi România TV. În 2012 a emigrat în Marea Britanie. Campania de teasing a cartii a desfasurat-o pe o pagina de facebook si a atras atentia a peste 1.000 de utilizatori.

“Cimitirul” este “primul roman gay romanesc pe placul heterosexualilor”. Cartea spune povestea lui Adrian Green, un homosexual român care se mută la Londra pentru că… e obosit. Deşi nu prea mai are chef de muncă, îşi găseşte, totuşi, un job: administrator de cimitir. Pe măsură ce interacţionează cu diverşi clienţi, vii sau morţi, Adrian ne spune exact ce crede el despre religie, bani, sex sau moarte, concepte pe care le descrie cu o sinceritate crudă, foarte mult umor şi sarcasm. Cimitirul Wormholt devine spaţiul în care Green îşi dă seama că fericirea stă în acceptarea adevărului propriu, şi nu în ochii celor din jur.

Autorul îşi prezintă cartea astfel: “Singurul mesaj pe care îl am pentru tine e următorul: Nu îmi doresc să te învăţ nimic, dar îmi doresc să îţi placă ce am scris. Ceea ce ai acum în mână e o carte pe care ai fi putut să o scrii şi tu. E o carte scrisă simplu, fără pretenţii, pentru că eu nu sunt scriitor. Deschide cartea la prima pagină şi vei vedea că tot ce fac eu în primele rânduri faci şi tu în fiecare zi. Relaxează-te, finalul e mereu acelaşi!”

Cartea a aparut la Editura Herg Benet. Dress code-ul pentru lansare este all in black.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stirbu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns