HomeTELEVIZIUNEEmisiuniRona Hartner si Andrei Mangra, in ritm de Paso Doble la Uite cine danseaza!

Rona Hartner si Andrei Mangra, in ritm de Paso Doble la Uite cine danseaza!

Fiecare dans e ca un vis pentru Rona si Andrei, care dau totul pe ringul de dans! Fiecare coregrafie este speciala pentru ei si, chiar daca au avut si mici divergente la repetitii, cei doi au o relatie foarte buna si se inteleg extraordinar. Rona nu a reusit sa doarma saptamana trecuta, asa ca, in fiecare mica pauza de la repetitii, adormea pe canapeaua din sala.

 

Cei doi au reusit sa readuca spiritul filmului The Matrix pe ringul Uite cine danseaza!, in ritm de Paso Doble. Momentul prezentat de Rona si Andrei a fost electrizant, au avut miscari sigure si au transmis foarte multa forta si pasiune.

 

La momentul jurizarii, Mihai Petre a spus ca „imi place ca sunt o pereche care reuseste sa faca show cu adevarat, gandesc totul foarte bine! Am inteles personajul, insa te-as fi vrut si mai activa in dansul acesta, Rona! A fost unul dintre cele mai bune dansuri ale serii.”.

Florin Calinescu a continuat, spunand ca „O stiu de mica pe Rona si o inteleg perfect! Muzica asta e putin impotriva perceptiei mele, dar am simtit transmisia lui Neo de langa mine!”.

 

Rona Hartner poate fi votata prin SMS la 1200, cu textul „Rona”.

Foto Credit: PRO TV

 

Marius Manole si Olesea Nespeac, prima nota de 10 in show-ul Uite cine danseaza!

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns