HomeALL MEDIA17 octombrie. Revista Presei Media – Antena Group se dezice de afirmatiile lui Bendeac si Dan Diaconescu emite oficial din Italia!

17 octombrie. Revista Presei Media – Antena Group se dezice de afirmatiile lui Bendeac si Dan Diaconescu emite oficial din Italia!

Antena Group: “Afirmatiile publice facute de Bendeac sunt opinii personale, fara legatura cu contractul semnat cu compania noastra”

Antena Group a dat presei un comunicat în care se delimitează de afirmațiile postate de Mihai Bendeac:

IComedy

”Antena Group se delimitează de afirmaţiile publice făcute de Mihai Bendeac, considerând că acestea sunt opinii personale, care nu au niciun fel de legătură cu prevederile din contractul semnat cu compania noastră.

 

 

Oficial, Dan Diaconescu a inceput sa emita din Italia

Marţi, 15 octombrie, la 23:32 ora României, Dan Diaconescu a început să emită, oficial, din Italia, via Bucureşti. Semnalul este transmis şi cu ajutorul „colegilor din Marea Britanie, care îl ridică pe satelit pentru românii din toată lumea” şi, simultan, pe canalul digital terestru 246 din Italia – spaţiul oferit de postul româno-italian Romit Tv.

dan diaconescu 2

Cu puţin înainte de începerea transmisiei în direct cu Dan Diaconescu, moderatorii de la Romit au anunţat un număr de telefon fix de Italia, la care cei interesaţi au fost invitaţi să sune. În câteva minute, centrala telefonică a fost asaltată cu apeluri.

 

 

Şedinţele de plen ale Camerei Deputaţilor vor fi transmise live la Televiziunea Română

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a anunţat miercuri că şedinţele de plen vor fi transmise în direct la Televiziunea Română, iar pentru comisii se va încerca implementarea sistemului de live streaming, pentru difuzarea şedinţelor pe internet.

Sigla tvr

Anul acesta a fost un buget de austeritate pentru noi. Una dintre etapele pe care le-am discutat împreună cu liderii grupurilor parlamentare este introducerea tehnologiei informaţiei.

 

 

Mirela Albu nu mai face parte din trustul Intact Media Group

În vederea unei noi abordări strategice ce va debuta în următoarele luni, Antena 2 trece prin câteva schimbări la nivel operațional. În acest context, Mirela Albu nu va mai ocupa rolul de Channel Manager pe care și l-a asumat ani de zile cu responsabilitate și implicare unice”, se arată într-un comunicat Antena Group remis RADAR DE MEDIA.

mirela albu

Mirela a ales să se dedice unor proiecte personale, în timp ce noua direcție a televizunii Antena 2 va fi comunicată în curând.

 

 

Oana Bulexa, în juriul de PR la Eurobest 2013

Oana Bulexa, Managing Director al agentiei The Practice, reprezintă România la Eurobest, în juriul de PR. Eurobest (www.eurobest.com) are loc la începutul lunii decembrie, la Lisabona și reunește vârfurile creativității europene.

oana bulexa

Pe lista scurtă s-au regăsit, în rândul nominalizaților, Mihai Gongu – Creative Director GMP – și Mircea Tomescu – managing director, Graffiti PR.

 

 

Mircea Badea continua sa-l atace pe Bendeac

Dupa ce actorul Mihai Bendeac a scris pe pagina sa oficiala de facebook care este situatia reala dintre el si sefii Antena 1.

mircea-badea

Mircea Badea si-a exprimat nedumerirea cu privire la concedierea actorului.

 

 

Scandal monstru între Banciu și Badea, după ce Mihai Bendeac a fost dat afară de la Antena 1

Emisiunea “iComedy”, prezentată de Mihai Bendeac, a fost scoasă din grila Antena 1, motivul principal stând în faptul că Radu Banciu a fost invitat în una din edițiile emisiunii.

radu banciu

Imediat după încheierea respectivei ediții, Mircea Badea i-a atacat furibund pe Banciu și Bendeac, iar vedeta B1 TV nu a putut sta deoparte.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns