HomeMAGAZINEvenimenteRoxana Ionescu, ,,lady marmelade” şi ,,stimulent sexual”, pe plajă alături de două colege de la ,,Dansez pentru tine”si Cosmina Păsărin!

Roxana Ionescu, ,,lady marmelade” şi ,,stimulent sexual”, pe plajă alături de două colege de la ,,Dansez pentru tine”si Cosmina Păsărin!

Roxana Ionescu, alias Mama Natura a devenit de o perioada lunga de timp imaginea pastilelor Entran Forte si continua sa fie cap de afis in seria evenimentelor „Entrantainment live event”, find prezenta la toate petrecerile din acest an. Pe tot parcursul zilei de sambata, 13 august, ea se afla la mare pentru a celebra ,,Ziua Entran” de pe litoral, dupa ce toata vara echipa de interventie Entran a oferit ,,protectie” prin prezervativele Entran Safe tuturor celor prezenti pe plajele din Mamaia si Costinesti.

Fiind invitata speciala a evenimentului, cea care reprezinta imaginea brandului, Roxana Ionescu, care va fi mireasa colectiei de lenjerie intima denumita ,,Entrance”. In premiera, prezentarea va avea loc printre sezlonguri, pe o plaja din zona gondolei din statiunea Mamaia, sambata dupa amiaza, intre ora 14 si 15. Cei prezenti pe plaja vor avea parte de o surpriza din partea organizatorilor, care au invitat doua colege ale fostei participante de la emisiunea ,,Dansez pentru tine”. Cele trei vor avea un moment de dans spectaculos direct pe nisip, la care va participa si Cosmina Pasarin, in calitate de MC.

Insa adevaratul show, denumit sugestiv ,,Meet your fantasy Girl”, care promite mereu senzualitate si fantezii fara limite, va avea loc sambata noapte in clubul din vecinatatea plajei, unde Roxana va deveni cu adevarat un ,,stimulent sexual” pentru cei prezenti. Fosta Participanta de la „Dansez pentru tine” va creea o coregrafie extrem de incitanta pe binecunoscuta piesa ,,Lady Marmelade”.

Ambele evenimente vor fi gazduite de Cosmina Pasarin, care va anima atmosfera atat de pe plaja, cat si din club pana in zorii zilei.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns