Connect with us

Emisiuni

Roxana Ionescu şi George Boghian sunt câştigătorii celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine

Published

on

Singur pe lume, George Boghian şi-a pus toate speranţele în participarea la emisiunea care a schimbat atâtea destine triste, Dansez pentru tine. A trecut de la extazul de a fi selectat printre concurenţi, la agonia de a-şi vedea lupta în ringul visurilor luând sfârşit atunci când partenera alături de care a intrat în competiţie, Monica Davidescu, s-a accidentat extrem de grav în timpul repetiţiilor. Roxana Ionescu a fost cea care i-a sărit în ajutor, cea care i-a promis actriţei că-i va duce băiatul în finală şi cea care l-a susţinut pas cu pas pentru câştigarea marelui premiu, în valoare de 60.000 de euro şi a trofeului emisiunii.

Emoţiile au fost poate mai mari ca oricând ieri seară la Dansez pentru tine. Echipele finaliste au dat tot ce au avut mai bun pe ringul de dans, tocmai pentru a convinge telespectatorii să-i aleagă marii câştigători. Impresionat de toate încercările prin care a trecut George până acum, de faptul că nu ştie ce-nseamnă să-ţi poate cineva de grijă, publicul a decis aseară să-i fie familie şi să-i sprijine visul. Nicoleta Luciu şi Attila Hainer s-au clasat pe locul al II-lea, obţinând astfel 20.000 de euro, iar Oana Ioniţă şi Ali pe locul al III-lea, ceea ce i-a adus lui Ali suma de 15.000 de euro.

Nu doar finaliştii au fost sprijiniţi financiar pentru a-şi îndeplini visurile pentru care au intrat în ringul de la Dansez pentru tine, ci toţi concurenţii ieşiţi mai devreme din concurs. Astfel, Adriana Lupu a primit 10.500 de euro, Valentina Hainăroşie 12.000 de euro, Diana Pop 8.000 de euro, Carol Şoldea 6.000 de euro şi Andreea Preda 11.500 de euro. De asemenea, fiecare caz umanitar prezentat în emisiune, pentru care au dansat Inna, Horia Tecău şi Iulia Vântur şi Ioana Maria Moldovan şi Dan Cruceru a primit câte 3.000 de euro. Suma totală a premiilor oferite în marea finală a celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii s-a ridicat astfel la 152.000 de euro.

Telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură ultima ediţie din acest sezon al emisiunii Dansez pentru tine, în finala căruia au ajuns Nicoleta Luciu şi Attila Hainer, Oana Ioniţă şi Ali Stoica şi Roxana Ionescu şi George Boghian. Pe toată durata emisiunii, 20:30 – 01:11, ProTv a fost lider incontestabil de audienţă, atât pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, cât şi pe publicul din mediul urban. În minutul de aur al emisiunii, 22:05, peste 2.500.000 de români erau cu ochii pe ProTv, iar pe publicul din mediul urban postul din Pache Protopopescu obţinea 13,4 puncte de rating şi 25,7 procente din cota de piaţă.

Pe toată durata emisiunii, pe publicul din mediul urban, ProTv a înregistrat, în medie, 9,6 puncte de rating şi 22,9% cotă de piaţă, de mai bine de două ori mai mult faţă de următorul clasat, Kanal D, care avea doar 4,1 puncte de rating şi 9,9 procente din cota de piaţă.

Şi pe publicul comercial ProTv a fost de nezdruncinat, obţinând, în medie, un rating de 9,1 puncte şi 23,6 procente din cota de piaţă, de aproape două ori mai mult decât Antena 1, clasată pe locul al II-lea, cu 4,8 puncte de rating şi 12,6% cotă de piaţă.

Aşa cum această emisiune şi-a obişnuit telespectatorii, spectacolul oferit a fost unul complex. Muzica, dansul, actoria, costumele fabuloase şi atenţia pentru detalii au fost ingredientele unei finale pe măsura aşteptărilor telespectatorilor. Aseară s-a dansat street dance, Bollywood şi musical. Ca de obicei, musicalurile au adus în scenă personaje îndrăgite şi poveşti de referinţă. Nicoleta şi Hainer au fost Frumoasa şi bestia, Oana şi Ali au făcut o magie şi l-au adus în scenă pe Aladin şi lampa fermecată, iar Roxana şi George au amintit de Fantoma de la operă. Momentele lor au fost apreciate de juriu, care a ţinut să multumească atât concurenţilor, cât şi coregrafilor şi baletului emisiunii pentru toată munca depusă de-a lungul întregului sezon şi pentru spectacolul oferit.

Lasa un comentariu aici!

Advertisement
Loading...
Click to comment

Lasă un răspuns

Emisiuni

Au început filmările pentru sezonul 2 ,,The Wall – Marele Zid”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

După 45 de ediții, ,,The Wall- Marele Zid” a încheiat un prim sezon plin de emoție și strălucire, iar jocul imprevizibil din fața proiecției a schimbat de nenumărate ori destinul concurenților.

Emisiunea fenomen revine cu sezonul al doilea, care va fi difuzat pe Antena 1 din această primăvară, iar Valentin Butnaru și echipa de producție au aterizat deja în Polonia- acolo unde se află platoul de filmare.

Prezentatorul show-ului, Valentin, este foarte încântat să revină la filmări și nerăbdător să cunoască poveștile impresionante ale oamenilor buni care se vor lupta cu Marele Zid. Deși recunoaște că programul de filmare nu a fost deloc ușor la început, știe că limitele pot fi depășite atunci când pui pasiune în ceea ce faci: ,,Abia așteptam să revin în fața Marelui Zid. Am emoții, dar sunt constructive și sunt convins că și de data aceasta voi cunoaște oameni frumoși și norocoși.”, a declarat acesta.

Echipa de producție poloneză a fost la fel de entuziasmată să îi primească pe românii din spatele     show-ului ,,The Wall-Marele Zid la ei acasă. De dimineață, au organizat un mic dejun în cinstea lor, unde au rememorat cele mai frumoase momente din edițiile trecute, atât din platou, cât și din spatele camerelor de filmat. În primul sezon, chiar la finalul ultimei emisiuni, polonezii au proiectat pe Marele Zid un mesaj emoționant- ,,I love Romania”, în semn de recunoștință pentru o colaborare frumoasă și fructuoasă.

Anul acesta, Valentin Butnaru își petrece ziua de naștere pe platoul de filmări: ,, Cum îmi petrec ziua de naștere?! Păi, la filmări pentru noul sezon The Wall-Marele Zid, evident! De ce e evident? Pentru că sunt înconjurat de oameni geniali, fac ceva ce iubesc și mă distrez în tot timpul asta! E perfect! Mă simt  extraordinar alături de prietenii mei de aici. De ziua mea…sper ca Marele Zid să fie darnic cu concurenții.”, a mărturisit moderatorul.

Fiecare ediție ,,The Wall- Marele Zid” a fost unică și a redat povești frumoase ale oamenilor care au avut curajul să se înscrie într-o competiție a norocului și a strategiei, iar al doilea sezon promite surprize, dar și câștiguri impresionante. Suma totală a premiilor a ajuns până în acest moment la 2,620,676 RON, dar zâmbetele, lacrimile de fericire și reacțiile emoționante ale concurenților au fost nenumărate. Emisiunea ,,The Wall- Marele Zidrevine din această primăvară la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Vineri, la Românii au talent, vedem la ce visează Mihaela Rădulescu încă din copilărie!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Jurații sunt plini de surprize în cea de-a doua ediție a sezonului 8 Românii au talent.

Inspirat de apariția inedită a unui concurent și de momentul pe care-l prezintă, Andi spune: ”În costumul ăla de panteră roz pot să mă îmbrac și eu.”, iar Mihaela continuă: ”Hai, du-te acum pe scenă! Vreau să-l văd pe Andi pantera roz, visez asta din copilărie!”. Pentru a-l încuraja pe jurat să facă transformarea, publicul îl aclamă și-l aplaudă frenetic.

Andi apare pe scenă în ritm de saxofon, cu mișcările specifice simpaticei pantere și face o demonstrație de talent autentic în fața a sute de persoane și a colegilor săi. ”Deși credeam că le-am văzut pe toate, sezonul 8 vine cu foarte multe surprize. Și din partea concurenților, dar și din partea juraților.”, spune Andra, impresionată până la lacrimi… de râs de reprezentația lui Andi, iar Smiley completează din culise: ”Seamănă cu mine din profil!”.

Vineri, de la 20:30, vedem întregul moment care provoacă ropote de aplauze și hohote de râs în sală, dar vedem și care este motivul pentru care unul dintre jurați declară că este extrem de nervos.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Anna Lesko le-a băgat în buzunar 17.500 de lei unei românce și unui columbian, la „Guess My Age – Ghicește vârsta”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Aseară, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, norocul le-a surâs Mihaelei și iubitului ei columbian, Camilo. Cei doi au câștigat 17.500 de lei, bani pe care vor să-i folosească pentru organizarea propriei nunți sau ca să meargă în Columbia, “să își facă de cap”.

Mihaela, o prahoveancă de 34 de ani, și Camilo, un columbian de 29 de ani, născut la Bogota, s-au cunoscut în Columbia, pe când urmau cursurile unei școli de actorie. De altfel, ei i-au mărturisit lui Dan Negru că, acum, mulți dintre actorii care fac parte din distribuția serialului polițist “Narcos”, film care i-a făcut multe nopți albe prezentatorului show-ului, le sunt prieteni. De altfel, Mihaela, care a plecat de șase ani în această țară, lucrează deja la un important post de televiziune din Bogota, unde prezintă un program de sport.

La “Guess My Age – Ghicește vârsta”, Mihaela și Camilo nu au ghicit vârsta a cinci persoane care au venit în fața lor –  Beatrice (20 de ani), asistentă medicală, Dănuț (33 de ani), kinetoterapeut, Genil (41 de ani), un dansator de origine tătară, Daniela (54 de ani), inginer, și nici pe a interpretei de muzică pop Nicola (51 de ani) – dar estimările lor au fost apropiate de vârsta reală a acestora și astfel cei doi concurenți au reușit să intre în finală cu impresionanta sumă de 70.000 de lei. Extrem de important în obținerea acestei sume a fost faptul că au putut să ghicească din prima vârsta lui Lucian (53 de ani), consilier produse nutritive.

Etapa finala le-a adus mari emoții celor doi concurenți. Deznodământul a fost însă unul fericit, căci Mihaela și Camilo au ghicit, din ultima încercare, vârsta frumoasei interprete Anna Lesko (39 de ani) și au plecat acasă cu 17.500 de lei.

Diseară, de la ora 20.00, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, doi tineri logodnici vin de la Tg.Jiu să-și testeze intuiția și spiritul de observație și să-și încerce norocul, la show-ul prezentat de Dan Negru.

Daiana Zupea (22 de ani) și Bogdan Radu (21 de ani) s-au cunoscut în urmă cu doi ani, însă ceva a început să se infiripe între ei în perioada examenului de bacalaureat. Locuiesc împreună la părinții ei, dar nu se gândesc neapărat la căsătorie, chiar dacă el a cerut-o deja de soție. Cu banii pe care speră să-i câștige la “Guess My Age – Ghicește vârsta” vor să plătească avansul pentru un apartament numai al lor dacă vor reuși să-și împlinească dorința, telespectatorii Antenei 1 vor vedea în această seară, de la ora 20.00.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending