HomeLIFE STYLES-a castigat la LOTO! Unde duce atât noroc…

S-a castigat la LOTO! Unde duce atât noroc…

Premiul de peste 1,7 milioane de euro pus in joc de Loteria Romana a fost castigat astazi, la categoria I a 6/49. Numerele extrase au fost 46, 7, 12, 33, 15 si 26. La categoria I a jocului a fost inregistrat un castigator, valoarea premiului fiind de 7.156.255,76 lei.

La categoria a II-a a jocului Loto 6/49 au fost inregistrate 47 de castiguri, de cate 6.734 de lei, iar la categoria a III-a sunt 1.708 variante castigatoare, a cate 277 de lei. Ultima data, premiul de categoria I la jocul Loto 6/49 s-a castigat in data de 17 ianuarie 2010 si a fost in valoare de 3.723.299,12 lei.

Potrivit Regulamentului privind organizarea şi administrarea jocurilor loto, câştigătorii au la dispoziţie un an de la data efectuării tragerii pentru a-şi ridica premiul.

Acum ramane de vazut daca norocosul castigator va fi asaltat de „rubedenii” devenite peste noapte cei mai buni prieteni si confidenti si mai ales daca nu se va potrivi cu proverbul german „Norocul este o fata usuratica”. Si n-am spune asta degeaba daca n-ar exista si precedente in acest sens.


Ghinionul care se ascunde în spatele norocului

Invidiaţi pentru sumele uriaşe de bani pe care le-au câştigat peste noapte, mulţi dintre românii care au dat lovitura la loto au fost ulterior urmăriţi de ghinioane. Cel mai relevant exemplu este cel al lui Gabriel Bobic, primul miliardar din istoria Loteriei Române. Tânărul din comuna Cicăneşti (Argeş) a câştigat, în august 1995, la numai 23 de ani, echivalentul a 584.000 de dolari.

De profesie mecanic auto, Bobic a fost acuzat, în 1997, de ucidere din culpă şi a făcut patru ani de închisoare pentru un accident mortal comis în timp ce conducea, sub influenţa alcoolului, o maşină neînmatriculată. A ajuns falit şi a fost părăsit de soţie.

10 milioane de euro cheltuite în doi ani

Nici Cristian Constantin, din Călăraşi, care a câştigat la loto potul de 10,5 milioane de euro în decembrie 2007, nu a avut parte de multe bucurii după încasarea uriaşei sume. Acesta a reuşit, în mai puţin de doi ani, să risipească aproape toţi banii câştigaţi! În vârstă de 27 de ani, Constantin şi-a cumpărat numeroase maşini de lux, a sponsorizat echipe de fotbal, a făcut donaţii şi a deschis mai multe firme, investind în diverse afaceri.

De asemenea, a sponsorizat campania electorală a lui Nicolae Dragu, primarul oraşului Călăraşi, şi a devenit consilier local. În prezent, afacerile lui Cristian Constantin sunt în faliment.

Loteria morţii

Britanicul Stuart Donnelly a câştigat două milioane de lire sterline la loterie, în 1997, pe când avea doar 17 ani. Fiindcă nu mai putea suporta mediatizarea, tânărul n-a mai ieşit din casă. El îşi petrecea timpul la televizor şi la calculator, căzând pradă şi exceselor alimentare. A murit recent, după ce s-a îmbolnăvit din cauza stilului de viaţă nesănătos.

PS: daca tot vorbim de noroc vs. ghinion, iata aici ghinionistul (a se citi idiotul) saptamanii:


Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns