HomeLIFE STYLESalarii mai mici la ''Dănutz SRL'', după incidentul cu Romeo Dediu

Salarii mai mici la ''Dănutz SRL'', după incidentul cu Romeo Dediu

Producatorii emisiunii ”Danutz SRL” au hotarat diminuarea salriilor realizatorilor pe o perioada de trei luni datorita incidentului cand un membru al formatiei Holograf a fost ranit usor la cap cu o sabie de samurai.

Show-ul este o cooproductie TVR si MondoFilm SRL, cei din urma raspunzatori de partea editoriala.

Societatea Mondofilm SRL, producător al emisiunii „Dănutz SRL”, a analizat cu toată seriozitatea incidentul ce a avut loc în emisiunea «Dănutz SRL» din 31 ianuarie 2010 şi care s-a soldat cu accidentarea uşoară a domnului Romeo Dediu. În cadrul emisiunii din data de 7 februarie, producătorii şi-au exprimat regretul profund pentru cele întâmplate şi doresc pe această cale să-şi ceară scuze în mod oficial domnului Romeo Dediu”, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX de Mondofilm SRL, semnat de Dumitru Moroşanu, directorul general al societăţii de producţie.

„Producătorii emisiunii «Dănutz SRL” asigură telespectatorii că niciodată nu a stat în intenţia lor să provoace un asemenea incident şi că este, de fapt, o întâmplare nefericită. Reiterând scuzele, producătorii îşi asumă întreaga răspundere asupra incidentului„, se mai spune în comunicat.

Totodată, se precizează că societatea Mondofilm SRL a decis sancţionarea întregii echipe de realizatori, condusă de Nicoleta Ilie, cu diminuarea salariului pe o perioadă de trei luni.

Romeo Dediu, chitaristul trupei Holograf, a participat, duminică, 31 ianuarie, la emisiunea „Dănutz SRL”, prezentată la TVR 1 de Dan Bittman, în cadrul căreia a fost rănit cu o sabie, în direct, în timpul unui moment de cascadorii. Dediu a fost provocat de Bittman să ia parte la o cascadorie, astfel că muzicianul s-a aşezat pe jos, cu un fruct pe cap. Sabia, nu şi-a atins ţinta, rănindu-l pe muzician în creştetul capului.

[starrating template_id=4 column=’votes’ category=18 rating_size=’30’ review_size=’30’ rating_thumb_size=’32’]

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns