HomeMAGAZINEvenimenteSamsung Galaxy Beam a facut toate proiectiile epice la ADfel 2012

Samsung Galaxy Beam a facut toate proiectiile epice la ADfel 2012

Samsung Galaxy Beam, telefonul cu microproiector incorporat, a fost prezent in cadrul celei de-a saptea editii ADfel, evenimentul de brandedentertainment care a fost organizat de IQads in perioada 13 – 19 august, la terasa Fabrica.

Activarile de brand concepute de Leo Burnett si implementate de Blue Idea Concept au facut parte din etapa de teasing a campaniei de lansare a modelului Samsung Galaxy Beam in Romania, demonstrand ca „orice proiectezi e epic”.

De joi pana duminica, participantii la ADfel au avut la dispozitie Epic Poster Generator, activarea in cadrul careia puteau trimite o fotografie preferata din telefon, care era transformata live intr-un poster de film, tocmai pentru a demonstra ca orice poza din telefon, daca ar fi proiectata cu Samsung Galaxy Beam ar putea deveni ceva epic. Echipa Leo Burnett prezenta in terasa crea pentru fiecare fotografie un titlu de film si un layout de poster de film.

Sambata au fost proiectate clipurile din finala competitiei Epic Film Festby Samsung Galaxy Beam. Participantii la concurs au inscris pe platforma The Creator clipuri realizate cu telefon mobil, needitate, care au fost supuse apoi votului publicului si juriului profesionist. Cele 20 de filme finaliste au fost apoi editate de echipa IQads, care le-a aplicat un tratament epic: generice de film, efecte speciale si voice over, transformandu-le in trailere profesioniste.

Subiectele preferate ale participantilor au fost animalele de companie, vacantele si momentele in familie. Indiferent de continutul filmelor initiale, toate clipurile au fost transformate la final in superproductii, care au fost votate apoi live de catre publicul din terasa Fabrica, prin trimiterea unui SMS la un numar dedicat, dar si de catre un juriul format din reprezentantii Samsung si Leo Burnett.

Castigatoarea locului I, atat din partea juriului profesionist, cat si din partea publicului, a fost echipa care a inscris clipul „Florentin”, care a fost apoi transformat in filmul epic „The Talented Mr. Scandurica”.

Toate proiectiile din cadrul ADfel, inclusiv finalistele din cadrul Epic Film Fest, au fost realizate prin intermediul unui Samsung Galaxy Beam de mari dimensiuni care a fost amplasat in mijlocul terasei Fabrica, pentru a arata tuturor participantilor care este sentimentul proiectarii direct de pe telefon.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns