Connect with us

ALL MEDIA

Samy Naceri, amendat cu 10.000 de euro pentru exhibiţionism

Published

on

 

Festivalul de la Cannes, sau mai precis aventurile sale din timpul festivalului, l-au costat pe Samy Naceri 10.000 de euro.

Tribunalul din Grasse l-a amendat pe Samy Naceri, actorul din Filmul de 10 din 18 iulie de la Pro Cinema, ”Codul”, cu suma de 10.000 de euro pentru exhibiționism și ultraj, fapte comise în timpul festivalului de la Cannes. Tribunalul a stabilit pedeapsa în urma unei înfăţişări care a avut loc pe 4 iulie.

 

Vedeta francizei „Taxi” are o lungă istorie de conflicte cu forţele de ordine. Naceri îşi ispăşeşte din data de 30 mai o pedeapsă de 16 luni de închisoare pentru că l-a atacat cu un cuţit pe un prieten al iubitei sale, incident care a avut loc în anul 2009, fără legătură cu evenimentele pentru care a fost acum amendat. De curând, el a fost transferat într-un spital de psihiatrie din Nisa, după ce a ameninţat că se va sinucide, conform spuselor iubitei sale, Audrey.

 

În timpul festivalului de la Cannes de anul acesta, actorul s-a făcut remarcat de către organele de poliţie, când a insultat câţiva poliţişti şi jandarmi, după ce aceştia nu l-au lăsat să intre la o petrecere privată pe o plajă, în ciuda faptului că actorul fusese invitat de Luc Besson.

Câteva zile mai târziu, Samy Naceri şi-a dat jos pantalonii în faţa unei fete de 15 ani, aflată la o masă dintr-o cafenea alături de tatăl şi fratele ei. Acestora, actorul va trebui să le plătească şi daune morale. Totuşi, actorul pare că nu are de gând să se potolească şi pune reacţiile sale explozive pe seama medicaţiei.

 

Samy Naceri urmează în captivitate un tratament medical foarte dur, după ce a suferit un transplant de rinichi, tratament ce exclude orice altă medicaţie care i-ar putea ţine temperamentul vulcanic sub control. La înfăţişarea care a avut loc pe 21 iunie el a fost scos din sala de tribunal, după ce actorul a avut o ieşire mult prea zgomotoasă, considerată nepotrivită pentru o sală de judecată.

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Radio

Exclusiv la DigiFM, Horia Tecau: „Nu e un regret medalia olimpică”

Published

on

Foto Credit: DIGI FM
 

În această dimineață la Digi FM, Horia Tecău a vorbit despre rolul părinților în viață tinerilor jucători de tenis. Cătălin Striblea a stat de vorbă cu cel mai bun jucător de dublu al României la interviurile de colecție pe pagina de facebook Digi FM.

„Părinții să nu uite că acei copii care încep să joace tenis sau orice alt sport au nevoie de un părinte, în primul rând, și după de un antrenor de tenis. Tu, ca părinte, devii antrenor de tenis și nu mai ești părinte, e dificil acolo. Cred că rolul părintelui este să găsească educatorii, antrenorii potriviți pentru copilul lui, în care crede, îl poate dezvolta într-un mod sănătos și să îi ofere condițiile necesare”, a spus Tecău.

Tenismenul a avut parte de o perioadă grea, atunci când a pierdut 3 finale consecutive de Grand Slam.

„Începusem să mă gândesc dacă voi mai avea oportunitatea să ajung într-o finală de Grand Slam și dacă voi putea câștiga vreodată. Îmi lipsea acea încredere în mine și acea credință până la final. Ca să joci o finală e foarte diferit, față de o semifinală, e altă încărcătură, e meciul suprem. Dacă nu ai pe cineva în jur care să te facă să înțelegi de ce ai nevoie ca să câștigi, e mai greu.”

Cătălin Striblea a fost curios să afle dacă Horia Tecău regretă că nu a devenit și campion olimpic.

„Nu e un regret medalia olimpică. Cu toate că e foarte greu să fii acolo pe podium, eram bine pentru că am avut câteva minute de pauză, în care ne bucuram că eram acolo, dar era și regretul că am fost atât de aproape.”, a spus tenismenul.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Alexandru Giboi a fost ales Secretar General al Alianței Europene a Agențiilor de Presă

Published

on

 

Vineri, 21 septembrie 2018, directorul general al AGERPRES, Alexandru Giboi, a fost ales în funcția de Secretar General al Alianței Europene a Agențiilor de Presă, în cadrul Conferinței EANA de la Varșovia, Polonia.

La Varșovia a avut loc în perioada 20-21 septembrie întâlnirea șefilor agențiilor de presă membre EANA, ocazie cu care a fost aleasă și noua conducere a Alianței: Peter Kropsch, CEO dpa (Germania), președinte, Michalis Psilos, CEO ANA-MPA (Grecia), și Jiri Majstr, CEO CTK (Cehia), membri în board.

În cadrul Conferinței s-a discutat și despre provocările actuale din domeniul media, despre întărirea colaborării dintre agențiile membre, dar și despre directiva privind drepturile de autor.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Digi FM lansează campania de imagine “Ca să știi” – toamna 2018

Published

on

Foto Credit: DIGI FM
 

Digi FM iese din studioul radio și merge în stradă, alături de ascultători. “Ca să știi” este și în acest sezon out of home, nu doar On Air. Campania de imagine urmărește să apropie publicul de radio de cea mai inspirată combinație de știri și muzică, difuzată exclusiv la Digi FM.

„În prezent, Digi FM ajunge săptămânal la peste două milioane de ascultători. După trei ani de la prima emisie, aceasta este o reușită datorată muncii de echipă, un rezultat care ne determină să continuăm investițiile pentru susținerea creșterii. Ne dorim ca Digi FM să fie, în continuare, principalul reper al zilei pentru cei care apreciază calitatea informației, alternanța dinamică între știrile și hit-urile zilei, dezbaterile documentate despre evenimentele actuale”, a declarat Serghei Bulgac, CEO al grupului Digi|RCS&RDS.

Campania de imagine din această toamnă continuă seria veștilor bune despre Digi FM, marcată de rezultatul sondajelor recent făcute publice. Conform studiilor de audiență pe valul de vară (aprilie – august 2018),  Digi FM are la nivel național o cotă de piață* care l-a dus pe locul 4 în topul celor mai ascultate radiouri din România.

Ca sa știi – Digi FM 2018” se desfășoară în perioada 17 septembrie 2018 – 17 decembrie 2018 la nivel național. Vizualul campaniei se va vedea pe mijloacele de transport public din București și din țară, pe una dintre rețelele de LED screen-uri din București și din țară, în rețeaua de metrou și pe stâlpi, sub formă de steaguri, în București.

Sloganul “Ca să știi” a fost lansat în 2017, printr-o campanie On Air, continuată și în OOH.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending