Connect with us

ALL MEDIA

Sanda Ladoşi îngroaşã rândurile artiştilor care au picat în plasa lui Negru (video)

Cum poate ajunge un artist cu suflet mare ca Sanda Ladoşi, de la un concert în scop caritabil, organizat pentru sãrbãtorirea a 100 de ani de la prima transmisie radiofonicã în provincia indianã Thiruvnanthapuram, direct în mijlocul unei farse de proporţii vã spune chiar Dan Negru, duminicã 17 aprilie, de la ora 20:20, la “Plasa de stele”.

Published

on

 

Cum poate ajunge un artist cu suflet mare ca Sanda Ladoşi, de la un concert în scop caritabil, organizat pentru sãrbãtorirea a 100 de ani de la prima transmisie radiofonicã în provincia indianã Thiruvnanthapuram, direct în mijlocul unei farse de proporţii vã spune chiar Dan Negru, duminicã 17 aprilie, de la ora 20:20, la “Plasa de stele”.

Echipa de la “Plasa de stele” a speculat bunãtatea Sandei Ladoşi si i-a întins acesteia o capcanã memorabilã. Cântãreaţa a fost invitatã de fundaţia “Zâmbet de copil” la un concert de pian, organizat pentru sãrbãtorirea a 100 de ani de la prima transmisie radiofonicã în provincia indianã Thiruvnanthapuram. Sanda urma sã vinã la concert însoţitã de 5 copii orfani ai fundaţiei “Zâmbet de copil”,  de care trebuia sã se îngrijeascã pe parcursul evenimentului. Pentru ca totul sã parã cât mai credibil, la concertul pus în scenã special pentru victima noastrã a luat parte şi ambasadorul Indiei la Bucureşti, Vijay Ceauan, actor din echipa lui Dan Negru, însoţit de 2 membri ai delegaţiei oficiale şi de soţia sa.

În ziua stabilitã, echipa de la farse a ajuns la locaţie cu opt ore înaintea Sandei Ladoşi, lucrând la foc continuu pentru ca fiecare detaliu al presupusului concert sã fie minuţios pregãtit. Astfel, orchestra şi-a repetat partitura din Chopin, copiii au fost atent instruiţi, cadourile surprizã pregãtite, zecile de persoane de la figuraţie au umplut sala pânã la refuz, pentru ca în momentul în care artista va ajunge, totul sã arate perfect.

Îndrãgita cântãreaţã a fost întâmpinatã de aşa zisa reprezentantã a fundaţiei, i s-au încredinţat “îngeraşii” şi cadourile pe care, în semn de respect, urma sa le înmâneze ambasadorului. Nimic suspicios pânã acum. Doar cã în momentul în care a început concertul, au inceput şi surprizele.

Ceea ce trebuia sã fie un concert liniştit de pian s-a transformat într-un haos general. Si cu toate cã nu avea nicio vinã, Sanda parea vinovatã de tot dezastrul. Echipa lui Dan Negru a vrut sã testeze cu acest prilej punctul de fierbere al artistei, şi la indicaţii precise,  chiar în mijlocul concertului, lucrurile scãpau de sub control.

Copiii aflaţi în grija Sandei au început sã ţipe în gura mare cã vor la toaletã, luând-o la fugã printre rânduri şi ridicând toatã audienţa în picioare. Ba mai mult, din casetofonul oferit de cântãreaţã drept cadou simbolic ambasadorului, a început sã rãsune asurzitor o manea. Concertul a devenit un adevãrat coşmar pentru victima noastrã, care a trãit sentimentul de jenã la cea mai mare intensitate. şi ca şi când nu ar fi fost suficient, seara a culminat cu o ieşire nevroticã a pianistului, care a şocat întreaga salã. Cum a fost posibil acest lucru, telespectatorii Antena 1 vor putea urmãri duminicã, 17 aprilie, de la 20:20, la „Plasa de stele”.Video Credit: Plasa de Stele , Antena 1

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

Zile de foc în Grecia: Echipa de corespondenți Digi 24 a realizat, în medie, 17 transmisiuni pe zi

Published

on

Foto Credit: DIGI 24
 

Echipa Digi 24 care a ajuns în Grecia, miercuri, a transmis nu mai puțin de 17 corespondențe pe zi, din Mati, satul distrus de incendiile devastatoare izbucnite la începutul acestei săptămâni.

Cei trei membri ai echipei, Marian Tănase (operator), Laurențiu Rădulescu (reporter) și Adrian Rotaru (DSNG), au făcut 14 ore, pe ruta București-Sofia-Atena și s-au oprit în satul Mati, la aproximativ 25 de km de Atena. Localitatea, distrusă în proporție de 98%, conform evaluărilor făcute de autoritățile elene, oferă o priveliște dezolantă, cu cele peste 100 de case distruse de flăcări și rândurile de mașini carbonizate.

”Cel mai mare impediment a fost să îi facem pe oameni să ne vorbească, mai ales după ce au pierdut tot ce aveau”, spune reporterul Laurențiu Rădulescu. Echipa a reușit, totuși, să identifice în zonă câțiva români care locuiau acolo și i-au convins să povestească prin ce au trecut.

Acomodarea cu subiectul, cu locul și punctele de unde s-au făcut intervențiile a fost una anevoioasă pentru echipă. Nu este ușor să vorbești când ai în fața ochilor un asemenea tablou. ”Satul este unul cu străduțe înguste de maximum 5 m, cu case și de o parte și de cealaltă, iar fiecare locuitor are cel puțin câte o mașină a lui, ca să nu mai vorbim de turiștii veniți aici în sezonul estival”, a descris Laurențiu, într-o intervenție de vineri dimineață, la Matinalul Digi FM. ”În lateral, este un drum național cu două benzi. Toți cei care au venit pe drumul național au mers spre sat și spre mare, crezând că se vor salva. Cei din sat au început să urce spre drumul național, crezând, la fel, că se pot salva. Dar drumurile s-au blocat și, practic, oamenii s-au trezit înconjurați de foc din toate părțile”, explică reporterul Digi 24, pe baza informațiilor strânse de la martori.

Sub impresia celor văzute și a mărturiilor obținute de la localnici și autorități, este greu să îți păstrezi sângele rece, detașasarea. ”Cel mai important pentru echipă, într-o astfel de situație, este să îți conservi energia și să nu se atașezi profesional. Am văzut copii morți, oameni găsiți îmbrățișați după ce au fost prinși de foc, am văzut detalii care îți rămân pentru totdeauna în minte”, adaugă Laurențiu, admițând că este una dintre cele mai dificile misiuni jurnalistice de până acum.

Echipa va transmite și în zilele următoare corespondențe de la fața locului, ținând la curent spectatorii Digi 24 cu evoluția celor mai grave incendii produse în Grecia, în regiunea Attica, în care și-au pierdut viața cel puțin 85 de persoane.

Digi 24, cea mai credibilă televiziune de știri din România⃰, transmite 24 de ore din 24, 7 zile din 7, informații despre temele de moment și evenimentele care pun lumea în mișcare. Parte a Grupului Digi Communications, Digi 24 abordează cu echidistanță și profesionalism subiectele relevante din actualitatea internă și internațională, oferind publicului emisiuni informative, dezbateri, analize și interviuri, sub sloganul ”Informația la putere”.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Amalia Enache revine in echipa Stirilor PRO TV

Published

on

 

Jurnalista Amalia Enache revine la pupitrul Stirilor PRO TV dupa o pauza de doi ani. Vedeta va prezenta jurnalul de noapte din 13 august, informeaza TV Mania.

Eu mă întorc acum la „Ştirile Pro TV“ la majoratul meu în Pro, la exact 18 ani de la angajare. În august 2000 se întâmpla să încep. După atâta timp, meseria aceasta îţi curge prin vene. Chiar când nu eşti acolo, în redacţie, receptezi informaţiile ca şi când tu ai fi la treabă. Cred că în prima seară când voi prezenta, voi fi ca şi când şi ieri am făcut tot asta, nu în urmă cu doi ani“, a declarat Amalia Enache pentru TV Mania.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Digi Sport va difuza meciurile din Liga 2 plus alte competitii cu traditie

Published

on

 

Digi Sport va difuza timp de trei sezoane meciurile din Liga 2, posturile grupului Digi deținând dreptul de a difuza primele patru opțiuni din fiecare etapă. De asemenea, canalele Digi Sport vor transmite și Cupa României și Supercupa României.  

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunţat, miercuri, 18 iulie, componenţa Ligii 2 pentru sezonul 2018-2019, iar joi, 19 iulie, a fost făcut public calendarul competițional, stabilit prin tragere la sorți. Telespectatorii Digi Sport se vor putea reîntâlni, în noul sezon care va debuta în 4-5 august 2018, cu echipe cu tradiție cum ar fi UTA, Petrolul Ploieşti, FC Argeş, U Cluj şi Farul, dar și cu echipe mai tinere. În ceea ce privește Cupa României, aceasta va debuta pe 1 august 2018, iar finala se va juca în data de 2 iunie 2019. Supercupa Romaniei se dispută între campioana Ligii 1 și deținătoarea Cupei României, ultima câștigătoare fiind CFR Cluj.

În afară de sportul rege, pe cele 4 canale ale Digi Sport, telespectatorii se pot întâlni și cu alte sporturi îndrăgite de români. Până în 2021, Digi Sport transmite, în exclusivitate, 50 de turnee WTA pe an, unde Simona Halep, numărul 1 mondial, scrie istoria tenisului, alături de Mihaela Buzărnescu, Sorana Cârstea, Irina Begu, Monica Niculescu și Ana Bogdan, aflate între primele 90 de jucătoare ale lumii. Acestor trasmisiuni li se adaugă meciurile din Cupa Davis, Fed Cup și ATP 1000 și 500.

În grilele de programe Digi Sport se regăsesc și competiții interne și internaționale de handbal, baschet, volei și motorsport, oferind telespectatorilor și abonaților Digi o diversitate de emisiuni și transmisiuni sportive greu de egalat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending