HomeALL MEDIASandra Bullock, sextape cu nazisti, catuse si sex anal!

Sandra Bullock, sextape cu nazisti, catuse si sex anal!

Scandal la Hollywood: se pare ca actrita a fost implicata intr-un sextape alaturi de sotul sau, Jesse James. Sandra neaga existenta casetei!

Un cunoscut jurnalist de la Hollywood, Ian Halperin, sustine ca potrivit unor surse personale de incredre, Sandra si Jesse ar fi „produs” un film porno cu ei in rolurile principale. Acest film are si un scenariu pe masura: Jesse poarta o uniforma germana SS si mustata, iar Sandra este legata cu catuse de pat, in timpul unei partide de sex anal.

Existenta unei astfel de casete i-ar putea ruina cariera lui Bullock, care de abia si-a asezat Oscar-ul pe raft. Insa daca este sa analizam situatia, cei doi erau casatoriti in momentul filmarilor si ceea ce prefera ei in dormitor nu ar trebui sa reprezinte o problema pentru restul lumii.

In momentul de fata, Sandra trece prin momente dificile, refuzand apelurile repetate ale sotului sau, care a parasit centrul de reabilitare din Arizona unde era internat pentru dependenta de sex. (Precizam ca imediat dupa decernarea Oscar-urilor Sandra a descoperit ca sotul sau o insela de aproape un an). In plus, presa o preseaza pe actrita cu actele de divort, pe care aceasta se pare ca nu le-a semnat. In cazul acestui divort, o clauza din contractul prenuptial semnat de Sandra si Jesse sustine ca el nu va primi nicio bucatica din averea lui Bullock, daca va fi prins ca o insala.

Sandra Bullock a declarat insa pentru People ca: „nu exista nicio caseta, nu a fost si nici nu va fi vreodata!”.

Ian Halperin sustine ca ar exista 12 astfel de inregistrari, insa nu da detalii cu privire la publicarea acestora. Jurnalistii din presa internationala o incurajeaza pe Sandra si afirma ca orice ar fi facut cei doi in dormitor este treaba lor, iar aceasta caseta, daca exista, nu poate fi decat arma razbunarii lui Jesse, care isi doreste sa o umileasca public pe sotia sa.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

emanuel.diaconu@connections.org.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comments
  • What a great read, I enjoyed it very much and I thank you for posting it. Have a great day…

  • eh 🙂 lasa ca are bani are cariera … poate asa se distreaza ea … chiar daca e adevarat nu mi se pare ceva fooooarte iesit din comun pentru categoria de oameni din care face parte …

Lasă un răspuns