HomeLIFE STYLESandra N. lanseaza videoclipul piesei „Obsession” (video)

Sandra N. lanseaza videoclipul piesei „Obsession” (video)

Sandra N., protejata lui Adi Sina, s-a lansat solo! Dupa ce a facut valuri cu hitul “Angel” feat Adi Sina si “I’m Sorry” feat Akcent, acum revine in forta cu piesa “Obsession” si un videoclip incendiar!

Piesa “Obsession”, produsa de Adrian Sina, beneficiaza si de un videoclip incendiar in regia lui Anthony Icuagu, cel care s-a ocupat si de cel mai recent clip al baietilor de la Akcent pentru piesa “Chimie intre noi”.

Filmarile au durat apriximativ 20 ore iar videoclipul este unul de exceptie! Una din problemele pe care le-a intampinat Sandra si echipa de filmare a fost faptul ca intr-una din locatii nu se putea ajunge deloc cu masinile, fiind astfel nevoiti sa se deplaseze cu doua carute pana la locatia filmarii.

“Piesa “Obsession” vorbeste despre o fata care traieste tot felul de sentimente contradictorii, trece de la dragoste la ura. De la singuratatea la slabiciune, iluzie si realitate, pasiune si dependenta fata de acel “el” important din viata ei. Ea isi exprima sentimentele si trairile intense fata de el, stiind ca si acesta e implicat in jocul pasiunii. Piesa nu este una de dragoste ci, mai degraba, povestea unei pasiuni, a unui moment prin care trecem toti, cel putin o data in viata, in care nu stim daca ceea ce simtim este iubirea, pura atractie sau obsesie. E drept ca si eu m-am regasit candva in intregime si poate ma regasesc si acum in anumite momente ale vietii mele”, a declarat Sandra N..

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns