HomeMAGAZINEurovisionSandra N s-a inscris la Eurovision!

Sandra N s-a inscris la Eurovision!

Sandra N, artista care a colaborat cu Adrian Sina la hitul “Angel” si si-a lansat single-ul “Obsession”, primul din cariera solo, s-a inscris la concursul muzical Eurovision 2013. Tanara a trecut deja de prima faza a preselectiilor si se pregateste intens pentru cea de-a doua etapa, interpretarea in fata juriului, de pe 14 februarie.

In fiecare zi fac canto si imi lucrez vocea, mai ales ca acum ma pregatesc serios pentru a doua faza de preselectie la Eurovision. Abia astept sa demonstrez tuturor potentialul meu, sa arat ca am o voce si o prestatie scenica foarte bune”, a spus Sandra N.

Pe langa cariera muzicala, tanara se pregateste pentru licenta, fiind studenta in ultimul an la Facultatea de Jurnalism din cadrul Universitatii Bucuresti. “M-am apucat deja de lucrarea de licenta. Mi-am ales un subiect care ma pasioneaza foarte mult: istoria televiziunii in Romania”, a spus artista. Mai mult decat atat, Sandra N a trecut cu brio si de sesiune: a sustinut 7 examene si le-a luat cu note peste 8.

Desi are un program atat de incarcat, Sandra N are timp si de iesiri cu prietenii: “Am reusit sa fug cateva zile cu amicii la Sinaia si in Mures si am iesit din cand in cand in oras. Timpul petrecut la un ceai cu prietenii buni a fost cea mai buna relaxare din ultima perioada!”, a povestit tanara.

In plus, Sandra N are multe alte surprize pentru fani: va avea doua concerte incendiare in tara, in februarie si martie si pregateste cateva proiecte muzicale noi.

Sandra N. este nominalizata, de asemenea, si la Premiile Online Radar de Media 2012! (puteti vota aici!)

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

gloria.antonescu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns