HomeTELEVIZIUNEEmisiuniSandu Lungu – luptator MMA, dansator si pirat in aceasta seara la Uite cine danseaza!

Sandu Lungu – luptator MMA, dansator si pirat in aceasta seara la Uite cine danseaza!

Sandu Lungu, zis in show-ul Uite cine danseaza! si Sandu Fulgu, a devenit astazi pirat, jucand rolul lui Johnny Depp in Piratii din Caraibe. Luptatorul MMA, antrenat de partenera sa de dans, Raluca Netca, a demonstrat in prima editie Uite cine danseaza! ca, in ciuda sportului pe care-l practica, poate fi si extrem de gratios.

 

Cu o ambitie de nedescris, Sandu si Raluca au repetat zilnic si, chiar daca au avut si probleme la repetitii si s-au accidentat, Sandu la piciorul drept si Raluca la umarul stang, au continuat le-au aratat tuturor ca piratii sunt puternici si trec pentru orice situatii complicate, iar atmosfera creata de ei a fost una incarcata de energie.

 

Coregrafia de Paso Doble prezentata de cei doi a fost plina de forta si pasiune, iar Gigi Caciuleanu a spus: „Personajul mi s-a parut mai putin surprinzator ca la prima editie, dar a fost frumos contrastul – Yin si Yang.”. Andreea Marin a continuat si l-a completat pe Gigi: “Vad multa ambitie, determinare, disciplina si un dans care nu m-a lasat sa notez nimic, nu am vrut sa pierd nicio secunda!”.

 

Sandu Lungu poate fi votat prin SMS la 1200, cu textul “Sandu”.

 

Foto Credit: PRO TV

Liviu Teodorescu și Marica Derdene, într-o coregrafie demnă de James Bond pe ringul Uite cine dansează!

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns