Connect with us

ALL MEDIA

Sânziana Buruiană a intrat în casa „Mireasă pentru fiul meu”! Vezi cum a pozat pentru unul dintre concurenţi!

Published

on

Cele mai controversate ispite mondene, Sânziana Buruiană, Loredana Chivu, Florentina Bosnac şi Cristina Pană au păşit pragul competiţiei, spre surprinderea concurenţilor, iar întreaga lor atenţie pare să se fi concentrat asupra băieţilor proaspăt logodiţi. Sânziana Buruiană chiar a pozat în ţinute extrem de senzuale pentru unul dintre concurenţi, iar fosta asistentă tv, Loredana Chivu, a exersat valsul miresei cu un alt băiat.

Concurenţii de la „Mireasă pentru fiul meu” au avut parte de o surpriză incredibilă în ediţia de gală a săptămânii trecute. Patru prezenţe ispititoare au venit în platoul emisiunii, testând legătura cuplurilor formate în cadrul competiţiei.

De altfel, provocarea pentru perechile de îndragostiţi proaspăt logodiţi a fost lansată în urmă cu două săptămâni! În momentul în care băieţii şi-au cerut iubitele în căsătorie, toate cele patru cupluri au declarat că se iubesc foarte mult, se cunosc bine şi au încredere totală unii în ceilalţi! Mai mult, îndrăgostiţii au avut de ales între a-şi cere iubitele în căsătorie în faţa unei ţări întregi sau a se bucura de premii substanţiale, printre care sume importante de bani, vacanţe, excursii sau cine romantice în restaurante de lux.

Aşa se face că toţi băieţii au trecut cu brio de primul test, renunţând la premiile materiale în favoarea oficializarii legăturilor sentimentale. Însă, în competiţie, provocările se ţin lanţ! Şi cum în viaţa de zi cu zi, cuplurile se întâlnesc cu tot felul de situaţii complicate în care unul dintre parteneri face echipă cu o persoana de sex opus, fotomodelele au fost invitate tocmai cu scopul de-a desfăşura o activitate în comun cu partenerii viitoarelor mirese, o provocare pentru tinerele cupluri.

Cele patru domnişoare, renumite pentru farmecele lor, au mărturisit că urmăresc cu plăcere emisiunea, ba chiar Loredana Chivu a recunoscut că a pus ochii pe unul dintre băieţi: Maricel, iubitul Lorenei! La rândul sau, Maricel i-a întors Loredanei complimentele, iar cei doi s-au pupat sub privirile intrigate ale Lorenei.

În urma apropierii dintre Loredana Chivu şi Maricel, Lorena a facut o criză de gelozie, hotărând să rupă logodna cu Maricel! După numeroase discuţii, cei doi s-au împăcat, însă Lorena este în continuare afectată de cele întâmplate. Provocarea nu se termină însă aici! Fiecare concurenta i-a ales iubitului câte o “ispită” alături de care să desfăşoare o activitate comună.

Alin a fost unul dintre cei mai norocoşi! Concurentul a devenit fotograful Sânzianei, o ipostază la care, cu siguranţă, foarte mulţi bărbaţi visează. Pentru Alin, Sânziana Buruiană a pozat în ţinute extrem de senzuale. Loredana Chivu l-a învăţat pe Maricel sa danseze valsul miresei, i-a dezvăluit din tainele modelling-ului, cei doi recunoscând de la prima vedere că între ei există atracţie reciprocă.

Cât despre Cosmin, concurentul a trebuit să îi pregătească o atmosferă romantică focoasei brunete Cristina Pană! Şi Dragoş a avut parte de o provocare pe măsură, gătind alături de Florentina Bosnac, dar nu oricum, ci legaţi de mâini şi de picioare! Seducătoarea Florentina Bosnac şi Dragoş au avut de preparat împreună o prăjitură pentru Cornelia, iubita lui Dragoş.

Lasa un comentariu aici!

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

ALL MEDIA

Programe TVR, difuzate de un post tv fără acordul televiziunii publice

Published

on

Televiziunea Română a constatat faptul că Cinemaraton difuzează producţii TVR fără acordul postului public, încălcând legislaţia în domeniu. De asemenea, grila de programe a postului Cinemaraton este alcătuită în mod preponderent din producţii ale postului public de televiziune, în condiţiile în care Televiziunea Română nu a primit o solicitare în acest sens.

 

Printre producţiile difuzate fără acordul TVR se numără: „Memorialul Durerii – Mişcările studenţeşti din 1956”, realizator Lucia Hossu Longin; „Memorialul Bucureştilor (2) – Biserica Ienei”, realizator Lucia Hossu Longin; „Memorialul Durerii – Canalul Morţii”, realizator Lucia Hossu Longin; „Memorialul Durerii – Mircea Dinescu”, realizator Lucia Hossu Longin; „Reconstituiri – Ministerul Adevărului”, realizator Lucia Hossu Longin, scenariul Dan Necşulea sau „Tandreţea Lăcustelor”, regia Dan Necşulea.

 

Prin această situaţie, Cinemaraton încalcă prevederi din Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare precum şi din Decizia CNA nr. 220/2011 privind Codul de reglementare a conţinutului audiovizual.

În aceste condiţii, Televiziunea Română a transmis o notificare prin care interzice Cinemaraton să mai utilizeze fără acord, înregistrările SRTv, în caz contrar rezervându-şi dreptul de a de a sesiza organele jurisdicţionale.

De asemenea, TVR  a semnalat Consiliului Naţional al Adudiovizualului această situaţie pentru ca forul, în calitate de garant al interesului public si de unica autoritate de reglementare în domeniul programelor audiovizuale,  să dispună măsurile pentru intrarea în legalitate a postului menţionat.

 

 

  • În conformitate cu prevederile art.13 alin. (1) lit. a) şi f), art 1063 alin. (1) lit a), f) şi  g),  precum şi art. 113 lit. b), e) şi i) din Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare, SRTv în calitate de titular de drepturi de autor, producător de înregistrări audiovizuale şi organism de televiziune, are dreptul exclusiv de a autoriza sau interzice utilizarea producţiilor proprii, inclusiv prin reproducere, radiodifuzare şi punere la dispoziţia publicului pe Internet.

 

** În situaţia utilizării producţiilor SRTV (preluate de la foşti angajaţi sau din alte surse) în vederea includerii în emisiuni de televiziune, există obligaţia legală privind  obţinerea acordului SRTv în calitate de titular de drepturi.  Difuzarea unei înregistrări audiovizuale produse de TVR, în tot sau în parte, fără acord, cu înlăturarea siglei producătorului, poate întruni elementele constitutive ale următoarelor infracţiuni prevăzute de Legea nr.8/1996, radiodifuzarea operelor sau a produselor purtătoare de drepturi conexe, fără consimţământul producătorului, faptă pentru care legea prevede  închisoare de la o lună la un an sau amendă (art 140 alin. (1) lit c).

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

In grila Kanal D revine show-ul „Bravo ai stil! All Stars”. Iata care sunt concurentele!

Published

on

Cele mai valoroase competitioare din primele trei sezoane „Bravo, ai stil!” se pregatesc de participarea in show-ul devenit fenomen

 

„Bravo, ai stil! All Stars” aduce cea mai intensa si spectaculoasa competitie de stil la un alt nivel, aruncand in lupta cele mai pregatite concurente din sezoanele precedente ale sow-ului . Frumoase, hotarate, curajoase in alegerea tinutelor si deja trecute prin „sita” intransigenta a juratilor si a publicului, 11 fete dintre cele mai stilate se vor lupta din nou pentru marele premiu de 100.000 de lei.

Telespectatorii vor avea ocazia sa le reintalneasca si sa le voteze pe Silvia, Alina, Andreea, Larisa (concurente in primul sezon), Marisa, Denisa, Otilia, Irina (concurente din cel de-al doilea sezon), Iuliana, Emiliana si Beatrice (participante in cel de-al treilea sezon „Bravo, ai stil!”).

 

Exigenta va fi maxima la „Bravo, ai stil! All Stars”, asteptarile din partea juratilor, uriase. Fetele au castigat deja experienta, sunt obisnuite si cu lumina reflectoarelor si cu cele mai aspre critici membrilor Juriului, pot evita cu mai multa usurinta eventuale capcane ale contracandidatelor in lupta pentru marele premiu. Editiile precedente „Bravo, ai stil!” au constituit pentru aceste tinere o adevarata scoala, o perioada a formarii in mai multe sensuri, pentru ca dincolo de deprinderea abilitatii in a-si alege tinutele, acestea  au invatat sa se cunoasca mai bine, si-au rafinat reactiile si au castigat de partea lor un public numeros, extrem de fidel.

Cum se vor descurca, de aceasta data, cele mai puternice concurente de pana acum, veti putea urmari in „Bravo, ai stil! All Stars”, din 22 ianuarie.

 

Emisiunea va fi difuzata in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16:30, la Kanal D. Prima Gala „Bravo, ai stil! All Stars” va putea fi urmarita sambata, 27 ianuarie, imediat dupa „Exatlon”.

 

Foto Credit: KANAL D

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Operatorul de cablu UPC a introdus postul de televiziune Minimax HU

Published

on

UPC România a introdus în grila sa de programe postul Minimax, varianta în limba maghiara. Deoarece Minimax este un canal de televiziune atât de îndrăgit de micii telespectatori, de la începutul acestui an, feed-ul unguresc al postului este disponibil abonaților la pachetul Panonia de la UPC, fiind accesibil și locuitorilor din zonele vorbitoare de maghiară din România.

 

Introducerea feed-ul unguresc al postului Minimax în grila UPC aduce un plus de calitate și divertisment și prin prezența în program a noilor seriale marca DreamWorks (difuzate și pe Minimax România), achițizii recente de amploare în portofoliul postului de televiziune pentru copii. În plus, Minimax Ungaria difuzează filme animate, serialul producție proprie „Little Marron Club” (care combină animația și live-action- ul, pentru a spune o poveste plină de muzică și prietenie) și „Masha and the Bear” (populara serie animată rusească inspirată de poveștile pentru copii despre micuța Masha și ursul care o salvează de fiecare dată când dă de greu).

 

Minimax HU este disponibil la numărul 790 din EPG.

 

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Trending