HomeTELEVIZIUNESerialeSăptămâna aceasta, miercuri și joi, serile se petrec în Las Fierbinți, cu Ai noștri! Atletico textila, intra în pauză!

Săptămâna aceasta, miercuri și joi, serile se petrec în Las Fierbinți, cu Ai noștri! Atletico textila, intra în pauză!

GRILA: Săptămâna aceasta, miercuri și joi, Las Fierbinți și Ai noștri revin cu noi episoade în care aventura, umorul și cele mai simpatice personaje vin la Pro TV! Astăzi și mâine, de la 20:30, vin Teroriștii la fierbințeni, iar joi aflăm, de la 21:30, ce fac Ai noștri atunci când se gândesc care sunt moștenitorii averilor agonosite o viață întreagă.

 

În Las Fierbinți, Robi este disperat: Domnule Primar, ne atacă teroriștii!

 

Robi este un polițist de bază și atunci când nu este de serviciu și intră într-un magazin, la cumpărături. Nici nu poate alege liniștit un pate de ficat de pe raft, că aude o conversație suspicioasă între doi bărbați necunoscuți, care plănuiesc să “aranjeze” pe cineva și încheie spunând că “În seara asta facem atac masiv”. De aici, Robi va intra într-o misiune secretă și sub acoperire, împreună cu Gianina, Vasile și Dalida, în încercarea de a afla care sunt planurile teroriștilor care sunt campați chiar lângă sat.

 

În același timp, Celentano și Ardiles încearcă să rezolve misterul soției lui Firicel, care de câteva zile plânge non-stop. Ardiles crede că prietenul său bun Firicel nu o tratează frumos pe nevasta lui, așa că îi spune direct: „Mi-e rușine să zic că-mi ești prieten, ai sufletul ruginit! Pe afară arăți a stejar, dar înăuntru ești scorbură.”. În barul său, Bobiță organizează un campionat de “șcanderbărg”, în care Giani, deși nu are curaj să concureze, nu poate să accepte că Brânzoi este campion, așa că spune cu ironie: „E erou, ar trebui să-i facem statuie!”.

 

Se caută moștenitor pentru Ai noștri!

 

Cei doi cuscri, Sandu Ciorbă și Marin Ghica, au amândoi coșmaruri! Dacă Sandu visează că se strânge lațul și că este momentul să își facă testamentul, Marin visează că este capturat și torturat de cei trei bărbați din familia Ciorbă, așa că ajunge și el la această concluzie: îi trebuie testament. Se pare că este printre puținele ocazii în care Sandu și Marin au aceeași idee.

 

Mădălina și Tiberiu hotărăsc să le confiște toate gadget-urile celor doi copii, după ce aceștia fac dezordine în casă și distrug televizorul în timp ce se joacă pe o consolă. Horațiu descoperă că nu e așa ușor cum își imagina să crească un copil. Rămas singur acasă cu Sofia, fiica lui și a Irinei, face tot posibilul să o oprească din plâns, fără vreo șansă de a o liniști.

În această seară, de la 20:30, telespectatorii râd românește alături de fierbințeni, iar de la 21:30 in loc de Atletico Textila urmărim Cupa României, cu o confruntare între CSU Craiova și Dinamo!

 

Foto Credit: PRO TV

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns