HomeALL MEDIASaptamana dragostei la Tonomatul DP2

Saptamana dragostei la Tonomatul DP2

În perioada 14-24 februarie, când românii sărbătoresc dragostea fie de ziua Sfântului Valentin, fie de Dragobete, Tonomatul DP2 a pregătit telespectatorilor săi cadouri speciale pentru cuplurile de îndrăgostiţi.
Astfel, vineri, 13 februarie, în emisiune debutează un concurs telefonic în care premiile vor fi câte şase seturi de romane de dragoste, câte unul pentru el şi pentru ea. Tot ce au de făcut telespectatorii este să telefoneze pe parcursul emisiunii şi să facă o declaraţie de dragoste. Invitaţii Alinei Sorescu vor fi cei care vor alege cele mai frumoase declaraţii, autorii acestora urmând să primească pachetul de cărţi.

Concursul se va desfăşura din 13 în 24 februarie, iar cărţile sunt oferite de editurile Rao şi All.
Luni, 16 februarie, Tonomatul DP2 aduce cel de-al doilea concurs adresat îndrăgostiţilor, care se va desfăşura de-a lungul a patru săptămâni. De această dată premiul este unul inedit, oferit telespectatorilor în premieră absolută. Cei care vor răspunde corect prin SMS la întrebările fiecărei ediţii, vor avea posibilitatea să beneficieze de nopţi romantice, de neuitat, în căldura căminului propriu. Sponsorul, Spaceart, va oferi câştigătorilor săptămânali o decoraţiune interioară specială, o feerie astrală pe tavanul dormitorului.

Nu pierdeţi invitaţia Alinei Sorescu de a fi alături de ea la emisiunea Tonomatul DP 2 şi de a participa la concursurile speciale din această perioadă dedicate îndrăgostiţilor fără vârstă!

Lasa un comentariu aici!

Written by

razvan.badea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comments
  • tin sa va reamintesc ! cu ocazia lansarii gilei de primavara a postului TVR 2 emisiunea Tonaomatul DP 2 se difuzeaza la ora 17! vizionare placuta
    STAR NOAPTE DE NOAPTE

  • Buna intregii echipe TONOMATUL DP2!!Am urmarit o emisiune de acum cateva saptamani in urma si sunt surprinsa de felul in care arata LAVINIA S-A ingrasat enorm sper ca sa mai slabeasca pt ca arata cam……

Lasă un răspuns