HomeMAGAZINEvenimente“Sarbatoarea Castanelor” ca la douazeci de ani! (galerie foto)

“Sarbatoarea Castanelor” ca la douazeci de ani! (galerie foto)

Baimarenii au avut parte in wekendul trecut de un program amplu care a  cuprins concerte de muzica clasică, muzica de fanfară, dance, folclor, folk, pop, rock, dar şi expozitii de arta si fotografie.

Prima seara a concertelor din cadrul „Sarbatorii Castanelor” 2012 a adunat in fata scenei amplasata pe Bulevardul Unirii, mii de baimareni, iubitori de muzica, majoritatea dintre ei dornici de distractie. Prezentatorii primei seri au fost Daniel Buzdugan si Mihai Morar. Primii care au urcat pe scena au fost  Narcotic Sound & Christian D, fiind urmati  de Andreea Balan, Akcent, Puya si Voltaj.

In cea de-a doua seara a sarbatorii, Mihaela Radulescu i-a incantat pe baimareni cu prezenta ei. Corina a deschis seara fiind urmata de baimareanul C.I.C.I. feat Anuska, HI-Q, Vunk si Holograf.

A treia seara i-a avut prezenti pe scena ca prezentatori pe Nicoleta Luciu alaturi de Pavel Bartos. Pe scena au urcat Andra, Guess Who, Connect-R, Dj Project si Phoenix. Fiecare seara sarbatorii s-a încheiat pentru băimăreni cu un superb foc de artificii.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns