HomeTELEVIZIUNEEmisiuniŞase juraţi în finala „iUmor”, duminica, la Antena 1

Şase juraţi în finala „iUmor”, duminica, la Antena 1

La filmãrile ultimei ediţii „iUmor”, cei nouã finalişti ai emisiunii, desemnaţi de cãtre telespectatori în urma voturilor exprimate pe aplicaţia emisiunii au dat bãtãlia finalã în lupta pentru marele premiu de 20.000 de euro. Momentul fiecãrui finalist implicã şi câte un jurat, însã decizia finalã aparţine, şi de aceastã datã, telespectatorilor.

Mai exact, cei care au obţinut trei „Da” pentru momentul lor din finalã, intrã la vot prin SMS la 1313, echipa de producţie filmând câte un final pentru fiecare posibil câştigãtor. Votul va putea fi exprimat live, în timpul finalei, difuzatã duminicã, de la 20:00, la Antena 1.

Bendeac şi Cheloo au avut parte de o surprizã de proporţii în timpul reprezentaţiei lui George Tãnase, concurentul ce şi-a ales-o drept mentor pe Delia şi care a gândit pentru finalã un moment inspirat tocmai din show. Mai exact, George a reinterpretat masa juriului, el jucând rolul lui Mihai Bendeac, iar invitat special a fost nimeni altul decât Cosmin Mironescu aka Vanghelie, concurentul care l-a adus la exasperare pe Bendeac în cel de-al doilea episod al show-ului. Tocmai acest moment l-a reinterpretat şi George, care l-a studiat în detaliu pe actor.

George e conştient cã a mizat totul pe acest moment: „Fie mã vor aprecia foarte mult, fie îmi vor sparge capul!”, a mãrturisit el, completând: „Imi va fi foarte greu sã obţin like-urile de la cei trei juraţi, dar tocmai asta îmi va dovedi dacã am sau nu umor!”. Cheloo a remarcat imediat: „Mã bucur tare cã ţi-ai bãtut joc de Bendeac şi în acelaşi timp îmi e teamã sã nu pãţesc şi eu acelaşi lucru în seara asta! Iniţial nici nu te-am recunoscut!”, i-a mai spus juratul. Şi cei care l-au ajutat pe George în construirea momentului sãu i-au studiat îndeaproape pe juraţi, surprinzând tot felul de ipostaze comice. Dacã va reuşi George sã primeascã trei „Da” de la juriu şi sã ajungã astfel la votul publicului, rãmâne de vãzut duminicã, de la 20:00, în marea finalã „iUmor”, de la Antena 1.

cheloo bendeac, iumor, antena 1 delia, iumor, antena 1

iUmor Antena 1

iUmor
Antena 1

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns