HomeLIFE STYLE''Şatra'', reality show de vara la Kanal d

''Şatra'', reality show de vara la Kanal d

Cea mai surprinzătoare producţie TV a acestei veri o găseşti începând din 22 iunie, doar la Kanal D! Cătălin Botezatu, Delia Matache, Ramona Bădescu, Gina Pistol şi Vali Crăciunescu sunt doar câteva dintre cele 16 vedete autohtone care vor se vor lupta pentru titlul de „cea mai descurcăreaţă vedetă din ŞATRA”.

Departe de magazine luxoase, cafenele de fiţe, restaurante cu pretenţii, studiouri TV cu aer conditionat şi fotolii comode, 16 vedete autohtone vor trebui să facă faţă celei mai mari provocări a vieţii lor. Vor experimenta pe pielea lor ce înseamnă şă trăieşti “viaţa de ţigan” în mijlocul unei comunităţii de rromi gabori de lângă Sovata. Altfel spus, fiecare vedetă va locui timp de 24 de ore în casa unei familii de rromi gabori unde va trebui:

Să se supună regulilor impuse de capul familiei, dar şi de către ceilalţi membrii “cu rang” ai comunităţii şi să trăiască în aceleaşi condiţii ca şi ei: să se spele în covată, să meargă la toaletă din curte, să facă duş la butoi;

Să contribuie la bunăstarea casei la fel de mult ca orice alt membru al familiei, realizând burlane, alambice sau fuste romales, potcovind măgari şi cai, vânzând din poartă în poartă sau la târg produsele fabricate, adunând din satele şi oraşele vecine fier vechi, montând burlane sau mergând la munca în casele oamenilor mai înstăriţi;

Să respecte obiceiurile şi tradiţiile comunităţii oricât de neobişnuite i s-ar părea; să participe sau să ajute la organizarea unor petreceri, botezuri sau nunţi;

Să participe la orice activităţi “romales” cu caracter cutural, tradiţional, sau care ar putea prezenta interes pentru familie, comunitate şi telespectatori, interacţionând astfel şi cu alţi membri ai comunităţii locale (lăutarii satului, vraciul şatrei, vrajitoarea, etc)

Urmăreşte „Şatra”, de luni până joi, şi vei descoperi o altfel de Românie! E vorba de România pe care o simte şi o trăieşte comunitatea de rromi gabori, care nu şi-au uitat tradiţiile străvechi, şi care încearcă să-şi păstreze intacte regulile şi cutumele moştenite, oricât de bizare le consideră ceilalţi.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns