HomeLIFE STYLEScandal aplanat: Mircea Badea intre Teo şi Hudiu

Scandal aplanat: Mircea Badea intre Teo şi Hudiu

Mircea Badea elucideaza conflictul dintre Huidu si Teo Trandafir.

Mircea Badea i-a luat apararea prietenei sale Teo Trandafir si a dezvaluit motivul pentru care Serban Huidu a atacat-o pe fosta colega de la Prima TV in cursul zilei de luni, scrie vedeta.ro

Potrivit realizatorului emisiunii In gura presei, carcotasul a vrut sa demonstreze faptul ca postul Prima TV are o conducere defectuoasa, sumele ametitoare despre care a spus ca le-a castigat Teo Trandafir in 10 luni de contract fiind doar un pretext.

In realitate – si Badea a spus ca este „dublu acoperit” – Serban Huidu ar fi aflat ca partenerul sau de la Cronica, Mihai Găinuşă,  ar primi cu 50% mai multi bani decat el.

„Va spun ce am aflat eu si va spun ca sunt dublu acoperit. Ginerica de fapt a aflat ca colegul lui oratanie – nu asa il cheama pe ala? – are cu 50% mai multi bani decat el. Cu alte cuvinte, conducerea Prima TV ii da cu 50% mai multi bani decat lui pentru ca ala scrie textele. (…) Cand a aflat ca ala are spor de creativitate, a innebunit ginerica.

Nu putea sa spuna ca aia sunt niste nenorociti ca ii dau lui Gainula mai mult, ca era de porc. Asta e adevaratul motiv si sunt acoperit”, a spus Badea marti seara la emisiunea In gura presei.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments
  • esti tare …mie drag de tine esti destept …

  • Draga Mircea, ai varsta baiatului meu cel mare asa ca poate nu te vei supara pe mine daca indraznesc sa-mi dau si eu cu parerea-1.sa nu renunti la emisiunea asta,chiar daca Teo te vrea langa ea(asa am auzit) pentru ca aici esti tu, unic,minunat si-ti multumesc pentru ca-mi schimbi dispozitia in bine, imi faci viata mai frumoasa, ma faci sa rad, cateodata in hohote,cu alte cuvinte, ai creat dependenta la mine. –2.nu inteleg cum de ai putut s-o uiti pe bunica ta cand ai enumerat femeile din viata ta pe care le iubesti. M-am temut ca s-a intamplat ceva, n-am vrut sa intreb, de frica,dar astazi te-am auzit in emisiune vorbind de ea, ma bucur ca traieste, si dupa cum vorbesti de ea se vede c-o iubesti. -.3. te rog sa nu mai spui ca n-o sa apuci pensia, ca nu o sa traiesti mult, etc. te rog din suflet nu-ti programa viitorul pentru ca nu stii inca ce iti rezerva.Stiu ca acum te gandesti ca sunt si eu dusa cu flacara violet, dar indiferent ce gandesti despre mine, evita sa mai spui sau mai rau sa gandesti sau chiar sa crezi ce spui in aceasta problema.

Lasă un răspuns