HomeLIFE STYLEScandal cu droguri: Kanal D îşi exprimă regretul faţă de comportamentul lui Cristian Paraschiv

Scandal cu droguri: Kanal D îşi exprimă regretul faţă de comportamentul lui Cristian Paraschiv

Kanal D Romania, parte a Grupului Dogan Media International, isi exprima public regretul pentru situatia neplacuta creata de catre Domnul Cristian Daniel Paraschiv, unul dintre concurentii show-ului “RATACITI IN PANAMA”, realizat si difuzat de KANAL D, implicat si retinut de Politia Romana pentru trafic de droguri.

Totodata, Kanal D Romania doreste sa precizeze faptul ca Domnul Cristian Daniel Paraschiv, se afla in bazele de date ale agentiilor de casting si a participat la diverse show-uri tv (Stele Verzi- ProTv) si ca atare, in urma castingului realizat de catre Casa de productie Paprika Entertainment S.R.L, producatorul show-ului “Rataciti in Panama”, a fost selectat ca si participant.

Conform procedurii de selectie pentru show-ul “Rataciti in Panama”, domnul Paraschiv, alaturi de ceilalti concurenti, a trecut toate testele fizice, medicale dar si cazierul judiciar, care nu arata nici o abatere juridica, ceea ce a facut posibila deplasarea acestuia in Panama, arhipelagul Bocas Del Torro, locatia in care s-au realizat filmarile.

Kanal D cere scuze telespectatorilor si clientilor de publicitate si se dezice total de comportamentul si situatia, riscanta si neplacuta, creata de catre domnul Cristian Daniel Paraschiv, concurent al show-ului “Rataciti in Panama”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns