HomeALL MEDIAScandal: De frică să nu-şi i-a bătaie de la Bote, Bianca a fugit din Bucureşti

Scandal: De frică să nu-şi i-a bătaie de la Bote, Bianca a fugit din Bucureşti

Catalin Botezatu nu-şi poate stăpâni furia pe fosta lui iubită Bianca Drăguşanu, care s-a văzut nevoită să părăsească în grabă Bucureştiul şi să se refugieze la mama acasă, la Petroşani.

Furios peste măsură, Botezatu uită de cavalerism şi o ameninţă cu bătaia pe Bianca. Între timp, aşa cum era de aşteptat, blondei i-a căzut şi scaunul de asistentă a lui Capatos.

„Dacă face prostia să se întoarcă, nu răspund pentru faptele mele. O calc în picioare dacă o văd. Nu o mai ajut cu nimic, mi-am luat mâna de pe ea. Nu are ce să mai caute în apartamentul meu. Fără ajutorul meu, cei din modeling o vor sfârteca”, a declarat Botezatu pentru Click.

Nici la Petroşani lucrurile nu stau prea bine, scrieLibertatea. Bianca nu  a avut parte de alinarea pe care o căuta la mama sa care, în loc sa o încurajeze, a acuzat-o că nu a ştiut să păstreze relaţia cu designerul.

Saptamana trecuta Bianca a lesinat in direct la Antena 1 la aflarea vesti ca, Botezatu nu se mai intoarce la ea!!!

Video Credit: Videonews.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns